Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spadłęm na psy co Robić?!

Gymat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najpierw jak pisali UPY Zrób nową postać i wbij jej 30 lvl. Zostaw jej na nockę FishBota. Na Następny dzień powinieneś mieć kilka małży a za to dobry zarobek.

Zrób sklep na tym 30 i zostaw a następnie włącz drugiego metka i Robisz nowe konto i woja body i ciśniesz nim do 35 Najlepiej jak byś miał trochę medali to zrób mu Boja.

Jak wbijesz mu 35, Średnie Eq, Lecisz nim do M2 na Metki a na tamtym 30 zostawisz Fishbota. Czyli mniej więcej powinno wyglądać to tak.

Włączone 2 Metki na Dwóch Kontach (30 i 35 LvL)

Na 30 Lvlu zostawisz fishbota i łowisz cały dzień(Lub noc jak wolisz)

Na 35 cały dzień bijesz metki w m2 lub dolinie jak dasz rade.

Na następny dzień znowu 2 metki i dwa konta włączone.

Tym razem na 30 z tamtego dnia powinieneś mieć kilka małży więc otwierasz sklep i zostawiasz na cały dzień.

Na 35 znowu cały dzień ciśniesz w m2 na metkach.

I żeby wyrobić sobie eq to spokojnie w tydzień może dwa tym sposobem. Sam go używam i polecam

Pomogłem? Daj "Lubię To" Baardzo Się Przyda :)

n275S.png

Sygnatura By : Hequito^^

Opublikowano

Najpierw jak pisali UPY Zrób nową postać i wbij jej 30 lvl. Zostaw jej na nockę FishBota. Na Następny dzień powinieneś mieć kilka małży a za to dobry zarobek.

Zrób sklep na tym 30 i zostaw a następnie włącz drugiego metka i Robisz nowe konto i woja body i ciśniesz nim do 35 Najlepiej jak byś miał trochę medali to zrób mu Boja.

Jak wbijesz mu 35, Średnie Eq, Lecisz nim do M2 na Metki a na tamtym 30 zostawisz Fishbota. Czyli mniej więcej powinno wyglądać to tak.

Włączone 2 Metki na Dwóch Kontach (30 i 35 LvL)

Na 30 Lvlu zostawisz fishbota i łowisz cały dzień(Lub noc jak wolisz)

Na 35 cały dzień bijesz metki w m2 lub dolinie jak dasz rade.

Na następny dzień znowu 2 metki i dwa konta włączone.

Tym razem na 30 z tamtego dnia powinieneś mieć kilka małży więc otwierasz sklep i zostawiasz na cały dzień.

Na 35 znowu cały dzień ciśniesz w m2 na metkach.

I żeby wyrobić sobie eq to spokojnie w tydzień może dwa tym sposobem. Sam go używam i polecam

Pomogłem? Daj "Lubię To" Baardzo Się Przyda :)

Za Nocke FB Od razu ban by był wiem bo dostałem bany na 10 kontach (Każde inny Email)

Opublikowano

@UP Heh Obejsćie używam jestem doświdczony w Hackach. PS. W M2 tym bardziej dostaniesz bana.

Na jakim grasz serwie?? (Nie wiem czy to pisałeś ale nie chce mi sie szukać ;p)

n275S.png

Sygnatura By : Hequito^^

Opublikowano

Czytając nazwę tematu myślałem że okradłeś kogoś , zabiłeś a tu że nie masz kasy na broń haha.

A co do tematu to metki sohan.

Pomocnik
Opublikowano

Nie wiem co wy macie z tymi FB... nie potraficie sb poradzic bez hackow? Na jego lvl zrobilbym to co napisalem nic bym nie selał... Mysle ze przy odrobinie szczescia w pierwszy dzien dropa mialbys 3-6 kamoli...

wolf-of-wall-street-leonardo-dicaprio-sl

Odwiedziłem Hades jak Achilles i znów wracam
nie mam słabych punktów bo mnie zanurzyli w adidasach

Opublikowano

Łów rybki. Zrób dropera na m2 i sellaj drożej. Na początku rób eq pod expa później się uzbiera na PvP. Bij metki, jak wypadną jakieś KD +3 np. to też uzbierasz sporą kaskę :) Na początku zrób broń żebyś mógł kontynuować grę i bił metki na sohan. Później drop droperem i zbieraj na KU.

1329576882-U346826.png

Create by Marselo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...