Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Administratorem Serwera w Minecraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie! Mam taki problem, założyliśmy wspólnie z kolegą serwer w Minecraft lecz on został Adminem. Mam taki problem, bowiem nadużywa swojej władzy w grze a zaprzecza że tego nie robi. Moje pytanie jest takie czy jest jakaś możliwość otworzenia zablokowanych skrzyń oraz czy jest jakaś możliwość, czy istnieje jakaś komenda aby przejąć funkcje admina?

P.S

Co bym musiał wpisać w linie komend będąc u niego aby po kryjomu przypisać sobie admina? :D

18342.pngfilmwebub.gif

35822.png35806.jpg

35jf0px.gif

Opublikowano

Rozumiem a nie da się przejąć admina z mojego konta? Bo wpisanie komend u niego na przekazanie mi Admina było by problemem.

U mnie po wpisaniu jakiejkolwiek komendy pojawia się taki napis na czerwono:

post-542628-0-25930500-1329488006.png

18342.pngfilmwebub.gif

35822.png35806.jpg

35jf0px.gif

Opublikowano

Ja nie mam OP mój kolega ma który jest adminem dlatego się pytam czy jest jakiś sposób żebym ja miał tego Admina albo chociaż miał jakieś komendy związane z Tym

18342.pngfilmwebub.gif

35822.png35806.jpg

35jf0px.gif

Opublikowano

Jedyne co możesz spróbować to włamać się na jego konto... Niestety włamać się i ustawić mu range gracza i dać sobie OP a jemu wyłączyć.

Jeżeli stoi wyżej ktoś od niego czyli HeadAdmin, lub jest jakiś inny admin to zebrać się z innymi graczami i przetłumaczyć i zagrozić wrazie czego że przestaniecie grać. Jeżeli to nie wypali to WBIĆ mu do głowy by się w skrócie ogarnął, ale nie naskakiwać na niego spokojnie i powoli mu to przetłumaczyć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...