Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] Darkstorm i OldSchoolHack

wencek99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam Pytanie Ponieważ nie wiem czy w tych hackach można używać aimbota

i gdzie trzeba wejść jak można i czy w Darku czy w oldschool

Opublikowano

Oba hacki wykrywalne, więc, jak chcesz mieć bana to proszę bardzo: W OldSchoolu nie ma Aima, a w Darksormie 1 opcja do wyboru to Aimbot.

0eab14ddf550.png

Opublikowano

Oba hacki wykrywalne, więc, jak chcesz mieć bana to proszę bardzo: W OldSchoolu nie ma Aima, a w Darksormie 1 opcja do wyboru to Aimbot.

gram na Hacku 2 dni i nie wykryli mnie bo pobrałem z innej strony i jak włączam DarkStorm w Grze w Okienku to mam tylko Radar

jak ustawić aimbota? bo jak klikam inster to nic sie nie dzieje

Opublikowano

A co to: "inser"? Bo ja czegoś takiego nie znam, spróbuj kliknąć Insert. A na pytanie nie odpowiem, autor zaprzestał updateu hacka, więc ja zaprzestałem supportu na tym forum. Prawdopodobnie pobrałeś z jakiegoś g*wnianego źródła, albo coś źle robisz przy injectowaniu.

0eab14ddf550.png

Opublikowano

Eej ! Co ty , nie używaj tego ! Ja też pograłem na tym kilka dni , a pewnego razu wchodzę , i mam bana ! No ale jeśli zależy ci na banie , to proszę bardzo . POZDRAWIAM .

post_it_i_m_back.jpg

|

|

|

\/

I like it ! =)

40259288040883551592.jpg

Opublikowano

Eej ! Co ty , nie używaj tego ! Ja też pograłem na tym kilka dni , a pewnego razu wchodzę , i mam bana ! No ale jeśli zależy ci na banie , to proszę bardzo . POZDRAWIAM .

spokojnie jak dostane bana to zrobie inne konto i achievementy zrobie Przez SAM. (steam achievement menager)

i już problemu nie ma poniewaz pobrałem sobie OldSchoolHack i widze ludzi w ramce a to mi wystarczy :) temat od zamknięcia :)

:D :D :D :D :D :D :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...