Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DieMT2 [Hamachi]

Katien

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer OFF do póki nie pozbędę się błędu Connect Refused , i prosze mi nie pisać ze mam Naprawic tabelki .. Bo jak Klikne Repair to sie jeszcze bardziej popsuja. ^^

Prosze o wytrwalosc. ;>

@

Jutro od 7 rano naprawiam serwer . Wkleje kopie z metinami w M1 ..

Za utrudnienia przepraszam ... Jeżeli nie dam rady , znajde sponsora i jedziem z dedykiem . ; ]

Opublikowano

Serwer OFF do póki nie pozbędę się błędu Connect Refused , i prosze mi nie pisać ze mam Naprawic tabelki .. Bo jak Klikne Repair to sie jeszcze bardziej popsuja. ^^

Prosze o wytrwalosc. ;>

@

Jutro od 7 rano naprawiam serwer . Wkleje kopie z metinami w M1 ..

Za utrudnienia przepraszam ... Jeżeli nie dam rady , znajde sponsora i jedziem z dedykiem . ; ]

Czyli bedzie cofka ? Dedyk Bedzie wygladac tak samo ?

Opublikowano

Ehh normalka jak jest jakis serwer gdzie m,ozna grac to oczywiscie pada po dniu ;/

A Dedyk bedzie wygladal tak samo ? Jak nie to zrob hamaka takiego samego jak byl

Opublikowano

Proponowałem ci pomoc, wystarczyło wczoraj zapisań bazę mysql wieczorem, a ja bym ci sprawdził co w niej padło;))

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Hmm Kasia co oznacza twój nick na Hamachi ,,Stawiam Server'' masz na myśli hamachi ? czy dzisiaj będzie jego start ?

15963tata556.png
Opublikowano

Jeśli masz pliczki badara nadal to:

Naprawa logowania jest chyba co 5 albo 10 minut, czego nie ma co ruszać bo jest idealnie, a ten 2 skrypt 1 raz słyszę. może podeślij mi link do niego na GG sam looknę.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

zal niby serwer ON tak hahah reje off podczas logowania wyskakuje błąd . Mało tego nikt nie raczy odp na pytanie czy jest w koncu on czy jakis reset ZaL !!!!!!

Opublikowano

Polecam clienta Paninhihiyang czy jakoś tak.

Niestety wpisując tą nazwę nie wyszukuję mi niczego. Poda ktoś jakiegoś clienta do tego typu privów?

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Dziekuje za dzisiejsza Bete. ; ) Jutro serwer normalnie startuje . Informacja mysle, ze wazna. Dokupuje 8GB ram i raz bede miala 12 GB RAM z czego 8 przeznacze na serwer. ; )))

Opublikowano

Sprawdziłaś wgl czy masz miejsce na kolejną kostkę ramu? bo jeśli komp kupiony w całości to coś czuję że masz 2 płytki po 2GB i że masz 2 wejścia na RAM

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Ja coś podejrzewam że masz 2 wejścia, i 2 zajęte, bo ty sądzisz że masz 4, a teraz jak kupujesz kompa to masz często te płyty główne z 2 wejściami. Ale sprawdź będzie wiadomo;)

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Mm sprawdze , teraz inna Rzecz.

Jak bylo widać w M1 chodzi beztrosko RIPPER , postanowiłam poprosić przyjaciela o napisanie mi quest , z misją na niego od 95 Lv. ; ) W nagrodę dostajemy 20% na ludzi i 40% na szybkosc poruszania i 30% na szybkość ataku. ; ) Mam nadzieje, że ten pomysł wam się spodoba. Dzisiaj serwer ON o 10

Opublikowano

Yyy jeżeli ty ten serwer stawiasz na kompie to ile tam ludzi maksymalnie wbije?

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

Dziękuję wszystkim za grę. No niestety mimo wielu prób serwer upadł .. Nie wiem czy to wina plików, serwera, maszyny, gotowca - na pewno nie moja ... Obiecuje wam, że postawię dedyka. ; )

Do miłego.; ) Jeżeli chcecie wiedzieć na bieżąco co robie i wgl zapraszam do mojego profilu . Do zobaczenia w przyszłości .! i dzięki za gre. Mam nadzieje ze gralo sie super.

Ps. Zastanowię się i może dam TuTa na MPC z questami oraz skryptami z DieMT2, ale pomyślę .. Ok to Papa; )

Temat OFF proszę .

Robisz nowa prezke ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...