Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]M4A1

hangor9821

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up zapomniałeś o jak do tej pory najlepszej m4a1-patriot ma chyba najszybszy reload (przeładowanie) ze wszystkich m4a1 do tego 100% dmg przez skrzynki :)

co do m4a1 zwykłej jak ja ogarniesz to tez będziesz wymiatał chociaż w tym celu polecam ci ak 47 :D

krzychu.jpg

Opublikowano

M4 costum najlepsze albo ak47 scupe:)

sygna7.png

Aktualnie nic nie robię

Jeśli ktoś jest chętny na projekty typu spolszczenia Gier chętnie pomogę ;)

Opublikowano

ale lepiej losować customa niż m4a1-e ponieważ z losów na m4a1-e nie dostajesz kuponów, a z losów na customa dostajesz

Tez sie dostaje bo losowalem dzisiaj

Opublikowano
Opublikowano

Boya juz nie bedzie axe na zawsze bo juz pozamieniali kupony tak samo juz nie bedzie gold deserta tylko gold AWM.Chyba ze cos pozmieniaja znowu

P.S Tez chcialem se wymienic na Axa :P

Opublikowano

Boya juz nie bedzie axe na zawsze bo juz pozamieniali kupony tak samo juz nie bedzie gold deserta tylko gold AWM.Chyba ze cos pozmieniaja znowu

P.S Tez chcialem se wymienic na Axa :P

Jak zlikwidowali axa za kupony to nie znaczy że już nigdy go nie będzie, dużo razy już zmieniali kupony. I ty chyba wogóle nie wiesz jakie są bronie za kupony, przecież de gold nie zamienili z awm gold, awm gold jest za 100 kuponów, a de gold za 80,

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Najlepiej weź customa - zanim wydropisz to człeku , lepiej coś drop pożytecznego i za kupony weź , lub kup postać , eq na exp i za BP potem m4 adv silver

1377430129-U769346.png
Opublikowano

M4 zwykłe <3 najlepsze

ADV to jest też spoko polecam

Zgadzamy się z BooYaa :>

M4 zwykłe wymiata wg mnie mały rozrzut więc krótka nauka i szpan na max i nie piszą tego typu rzeczy :

"Nuuuuub/Noooooob/ haha m4 fuk kick please"

Pozdrawiam

A BooYaa nie reportuj sygny bo jest regulaminowa ale wydaje się że za duża wiem ;)

sygnaah.jpg
Opublikowano

@up

Właśnie tak "pacze" na nią i myślę, WTF!

Ale nawet nie miałem w planach raportować, M4A1 zwykłe naj na długie, ale na bliskich za duży rozrzut. Znowu adv i innego tego rodzaju M4'ki są dobre na bliskie odległości, ale na daleki ...

Obecnie jadę z:

Ak silver ( dobra na bliskie, na dalekie muszę poćwiczyć )

M4 silver ( próbuję i jak na razie mi wychodzi )

QBZ camo ( dziwny rozrzut, tylko na TDM mi się dobrze gra )

AWM (!) ( chyba wiadomo ? )

DE/Camo ( zawsze się przydaje )

Opublikowano

Dokładnie good napisałeś ...

M4 zwykłe wg. mnie na dalekie odległości aaaaaale na bliskie jakoś wyuczysz skilla i też będziesz kożaczył ;p

Wymiary mojej sygny to : 250 na 700 to wiesz a max 300x800 :D

sygnaah.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...