Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Problem BF3!

GhostPlayer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka wczoraj kupiłem BF3 oryginalną ze sklepu ale jest problem . Włożyłem tą 1 płytę zaczęło ściągać się Orgin , wpisałem kod ( numer seryjny ) i było ok , zainstalowało się . Kiedy kliknąłem na grę w Orgin pisało wszystko kod , data zakupu .Potem kazali pobrać aktualizację 4 gb , a że mój internet jest jaki jest to włączyłem to na nockę . Dzisiaj patrzę , w Orgin wszystko wyczyszczone , nie pisze ani data zakupu ani kod . Włączyłem to otworzyła mi się strona bf3 i pisze że złe passy o.O Wziąłem sie zalogowałem jeszcze raz , samemu wpisując passy ale pisze żebym kupił BF3 o.O .

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

Opublikowano

Prosiło prosiło . Teraz jest ok ale w Origin gdy jest ustawione na offline i ok , ale mg tylko na singlu , gdy przełączę na na online przełącza mnie na stronę , i pisze że złe passy .

Opublikowano

Zmień passy na ea.com

Najlepiej aby hasło miało co najmniej jedną dużą literę. Jesteś pewien, że masz ustawiony wiek powyżej 18 ?

Opublikowano

yyy , podczas rejestracji nie podałem że mam 18 lat :/ Da się to zmienić ?

Podczas rejestracji podałem email , i ok potem mialem ten problem i wziąłem zrobiłem nowe konto na tym samym emailu o.O A teraz jak sie loguję na ea to loguje mnie na te 2 passy , a na tych pierwszych mam battlefielda . :/ sorry jak trochę niezrozumiale .

Chyba podałem zły email podczas reje . ;/

Dobra coś spiepszyłem czy da się przenieść grę na inne konto ?

Opublikowano

To co mam teraz zrobić :/

Jak mg edytować konto ?

Moja nazwa konta to supermoce , wiem lipa ale to ze starych gier :D

Mógłbym np coś zrobić żeby zmienić datę , to wtedy mógłbym edytować i email itp .

Opublikowano

Tylko posłuchajcie , podczas reje , gdy podałem że nie mam 18 lat , trzeba było podac email rodzica , no i podałem swój . A gdy chce się zalogować , na ea , battlelog itp to pisze że złe passy :(

Już napisałem ale znając ludzi w takich supportach , eh :(

Opublikowano

Doradca powiedział mi żebym spier***ał tzn. żebym kupił grę jeszcze raz . Jeżeli ktoś miałby jakiś pomysł , proszę pisać .

Opublikowano

Napisz porządnie do supportu, rozumiem, że problem tkwi w zmianie wieku ?

Hello, i'm bf3 player and i've some problem, when i registered i choose wrong birthday date and i can't play. Could u change it to xxx(podaj datę, przykładowo 01.01.1990).

Opublikowano

Na prawdę próbowałem , ale ciągle jest ten sam odzew . Jeżeli byś miał czas , proszę spróbuj Ty , jesteś bardziej kompetentniejszy . Passy wysłałem Ci parę dni temu .

Opublikowano

Refresh .

//refresh co 24h. Nie wcześniej.

Przecież ostatni post napisałem 23 lutego , więc o co biega ?

// refreshujemy po 24h. od ostatniego postu w temacie, nie ważne czy był Twój, czy kogoś innego.

Ok , dzięki to się już nie powtórzy .

Opublikowano

co 24h od ostatniego postu jak coś ;D

Na jaki chat pisałeś? Angielski? hmmm... Ciekawe czy da to coś że pokażesz pudełko i kod i powiesz kiedy to zarejestrowałeś itp itd Bo pewnie myślą że kupiłeś to ... jakby na czarno ;/

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...