Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie

mrpunisher

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak moge zrobic zeby mi chodzila tak samo bron szybko jak widze u innych graczy jak chodzi. bo mi wolno ten magazynek wystrzeliwuje tzn tak w miare a u nich szybko.. jak poprawic jakossc broni oprocz defregmentowania programem ashampo?

Opublikowano

Stawiam, że masz za słabego kompa. Podaj ile ram, procek, i kartę graficzną

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------

Wróciłem i chcę pomóc ;)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Procek Genuine Intel® CPU T2080 1.73 GHz. i karta graficzna ATI Mobility X2300 i jak? i pisze jeszcze ze komp z prockiem x86 obslugujoncy Interfejst ACPI :D;) a i to laptop

Opublikowano

Tak jest zawsze spect w warrocku jest popsuty np czsami widze ze strzelaja przez sciany i zabijaja poprostu jest spect popsuty

Warrock jest bogiem head shot nałogiem famas zabawką a granat podstawką

Opublikowano

Powiem ci to jest głupi Bug z którym k2 walczy tak długo i intensywnie jak z bugiem z strzelaniem przez scianki

Np weźmiesz beretki i strzelasz u ciebie słychać je wolno i wolno strzały lecą a u innych widać i słychać jak być nie wiem jak szybko nawalal

Sygnatura w ładowaniu 99.9%

Opublikowano

Żaden bug. Masz za słabego kompa. Sądzę, że masz słabą kartę graficzną. U mnie na laptopie 2 Ghz 3Gb ram gówniano chodzi, (wolne strzelanie, obroty, bieganie) bo karta graficzna za słaba

@edit

ile ramu?

@down czyli karta graficzna, jak zmniejszyłeś na low

Wróciłem i chcę pomóc ;)

Opublikowano

mi sie wydaje że to przez zasyfiony komputer choc juz go chyba z 10 tysiency razy w tym miesioncu defragmentowalem i programem z visty i programem ashampo i nic zmiejszylem na low no moze troche szybciej chodzi ale wiecie ja chce tak strzelac jak inni xD

Opublikowano

Jaki bug? Chyba nie grałeś na dupnym kompie w wr. Naboje lecą dwa razu wolniej niż u innych. Dużo trudniej jest zabić. A strzelanie przez ściany to wina rozdzielczości.

@down

po co post pod postem?

Jak ma mało ramu to i gamebooster nie pomoże. Żeby sprawdzić ile masz ramu klikasz prawym na Mój Komputer, a następnie właściwości i na samym dole masz podaną ilość ram ;]

Wróciłem i chcę pomóc ;)

Opublikowano

bug to na 100% niejest ale serio gamebooster pomoże bo wyłańcza wszystkie zbędne alkualizacje i te różne procesy więc gra ma więcej ramu dostępnego

1365881062-U68160.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...