Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak szybko zarobić na Solarze

WojLub

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

m3, na 10 lvl na metki ( ale nie ubijesz w shinsoo jak gram ^^) fb rybki po 20k, lub malze po 300-400k, ulepszanie itemkow i sprzedawanie, kupowanie taniej sprzedawanie drozej ;>.

Opublikowano

Ja ci osobiście i z własnego doświadczenia + mój kumpel z gry zapewne większosci znany: Loth - zarabianie w m2. Robisz 35 lvl, bojowca i smigasz na metki w m2. Tam można przy niskich cenach zarobić naprawdę miliony...

xnzn.jpg
Opublikowano

up: tylko najpierw się cza dorobic na eq na metki ;/

Topic: dołączam się do pytania :P Sam nie wiem jak tam zarabiać, a właśnie miałem zakładac taki temat ;)

<p>ramos9.jpg

<span rel='lightbox'>

Opublikowano

Expisz postac od 0 do 35 i w tym czasie wpadnie ci pare marmurkow moze jakies eq z PZ itp sprzedajesz i masz na jakies tam eq

pozniej bojowiec i cisniesz :)

rendersnewlamborghinimu.png

Opublikowano

up: tylko najpierw się cza dorobic na eq na metki ;/

Topic: dołączam się do pytania :P Sam nie wiem jak tam zarabiać, a właśnie miałem zakładac taki temat ;)

tak jak up. A eq na metki w m2 to niby jakie? Ja bilem kosą bojową +5 i eq ogólnie +6 :D

xnzn.jpg
Opublikowano

Drop z metków w m1 albo iść na 12lv do imha czyli m3.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Jezuuu po kiego chuja robicie 50tyś. tych samych tematów solar to server jak każdy inny inaczej się zarabia na monolicie monastyrze czy innym serverze ? dropi się tak samo expi też więc nie rozumiem takich tematów a jak nie umiesz zarobić i metin jest dla ciebie za trudną grą to sobie daj spokój <_<

żebym nie dostał 5% to idź na metiny na 35lv tak jak to się normalnie robi <_<

Opublikowano

znam bardzo fajny sposób zarabiania na nowych serwerach :)

wydajesz okolo 3kk a masz ponad 25kk :)

niestety nie moge udostepnic informacji na temat tego zarabiania :D

a tyle co moge Ci powiedziec to idz do imha na 10 lvlu moze cos dropnie :P

1363095337-U286162.png
Opublikowano

Na start:

Wbij 15poziom, poszukaj gildi która przyjmie Cie z tym poziomiem, gildia będzie potrzebna Ci tylko do oddawania expa- do tego polecam kamerka, choć nie będzie niezbędny .

Teraz skup się na biciu metinów na 15lvl, spokojnie dasz rade nawet z podstawowym eq +2-+3 .

Dalej, jeżeli dorobisz się pierwszej gotówki na poty, eq itp. Wbijasz 18~~21 lvl i możesz iść imha&mały loch małp . Zysk średni, jeśli nie boisz się o bana możesz wystawić m.b. by slait i jechać (lub emt2, zalezy czy masz opłacony abonament) .

Na tym poziomie polecam zostać tak chociaż z tydzień do póki nie dorobisz się na jakiegoś ribka/fmsa (zależy od profesji) i inne sh1ty .

Następnym krokiem jest już tylko wbicie 35lvl'a i zrobienia bojowca, na tym pozomie polecam zostać jak najdłużej (ja zostałem 2miesiące by podbić skille) lecz nie grałem bardzo długo, aczkolwiek regularnie po 2h dziennie, przez co zrobiłem sobie bardzo dobre skille na niskim poziomie, a przy okazji zarobiłem na dość dobre eq.

Jeśli przy tym zrobisz sobie mentala (35+) możesz iść na średni loch, polecam 42lvl by iść na bossa, lecz teoretycznie 37~~ też może być .

Dalej sposób na kase sam powinien przyjść Ci do głowy.

Po drodze możesz wystawiać Fb, expboty itp. jednak pamiętaj że bardzo łatwo wyłapać za to bana, perm .

Opublikowano

No więc dam Ci kilka pomysłów:

- Na 18 lvl lecisz na małpy i dropisz medale

- Na 21 lecisz na besty dropisz FMS

- Na 27 lecisz na ezoty dropisz RIBY

- Na 30 Łowisz ryby na FB

- Na 30 metki w m2.

- Na 21 czy tam 20 robisz misje u Strażnika na srebną branze i ulepszasz potem sprzedajesz i tak kilka razy wbijasz lvl misja ulepszasz sprzedajesz ;p

Tyle mi przychodzi do głowy !

Members | ProUser | Gold Member

Budowniczy
Opublikowano

bradzo opłacalne jest chodzenie do v2 jako smietnik oczywiscie przepustki przez aol w ciagu 10 min 1.5kk

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...