Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Just4Game [Dedyk]

Lyons

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer gorszy niż dno

Proszone było już od 3 dni żeby naprawił bug z hwangami do tej pory nawet dupy nie ruszyli!!

Od 3 dni proszę o zwrot SM których pewnie do końca świata nie zobaczę ale to nic kasy mi nie szkoda lecz szkoda mi tego teamu ^^

I dopiero dziś się dopatrzyli że bug jest z IS banda kretynów

"

Od tej pory można już swobodnie kupować smocze monety. Skrypt został naprawiony i jest gotowy do użytku."

Administracja banda bachorów nie wiedzą co z czym się je!!

W 100% ZALECAM ABY UŻYTKOWNICY MPC UNIKALI TĘ PREŻKE !!!!

cooltext691794925.gif

Nie bierz moich slów do bani lecz do serca

^^

• Odpowiedzi 343
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wszystkim musi się podobać serwer, ale proszę Was nie wyzywajmy się od razu.

Gregor wyślij mi na PW numer telefonu, datę zakupu, ilość SM i kod zwrotny.

Błąd z hwangami polega na tym ,że w clijencie piszę ,że są do mniejszego lvl niż rzeczywiści. W dzisiejszej aktualizacji clijenta zostanie to naprawione.

Opublikowano

Tyle razy ile zgłaszałem problem z hwangami i mówiono mi że "dzisiaj albo jutro naprawimy" to Ja podziękuje.

Nie ma co tu grać, są lepsze serwery.

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Specjalista
Opublikowano

PleSX nikt nikogo nie wyzywa po prostu mówimy jak wam idzie a wy jak narazie sobie nie radzicie . Owszem serwer całkiem fajny chciałem na nim zagrać ale jak ? Team mnie ogarnięty jak dla mnie, nie mam pojęcia co ty tam robisz oprócz uspokajania ludzi na forach, ale powiedz innym żeby się sprężyli i upneli klienta .

giphy.gif

Opublikowano

Jeżeli Cię to interesuję to jestem skrypterem PHP oraz administratorem systemów w sieci. Niestety na serwerach MT2 (ich edycji) się nie znam więc nie mogę poprawić błędów związanych z samą grą.

I przykładowo właśnie skończyłem naprawiać cały IS. Pewnie powiecie ,że zamiast naprawić serwer, ISem się zajmuję bo chcę zarobić. Jednak nie potrafię niczego innego zrobić , ponieważ zostały tylko błędy w plikach a tym się nie zajmuję.

Opublikowano

Jeżeli Cię to interesuję to jestem skrypterem PHP oraz administratorem systemów w sieci. Niestety na serwerach MT2 (ich edycji) się nie znam więc nie mogę poprawić błędów związanych z samą grą.

I przykładowo właśnie skończyłem naprawiać cały IS. Pewnie powiecie ,że zamiast naprawić serwer, ISem się zajmuję bo chcę zarobić. Jednak nie potrafię niczego innego zrobić , ponieważ zostały tylko błędy w plikach a tym się nie zajmuję.

Podałbyś mi swoje gg ponieważ na pw nie mogę Ci napisać

Lub napisz na moje gg 15821859

cooltext691794925.gif

Nie bierz moich slów do bani lecz do serca

^^

Opublikowano

co mam zrobic mam klienta i gdy ulepszam stal na szmaragda to znika????

YOU FUCK WITCH ME!YOU FUCK WITCH THE BEST!

LUDZIE CZYTAJCIE CO SIE PISZE W TEMATACH NIEPISZCIE NIEPOTRZEBNYCH POSTOW

一个帐户很多球员佩泽梅克安斯基亚切克

Opublikowano

Wiesz co PleSX Wypiedalaj z tym serwer jestes Hujem Jednym na całym forum mam tam sure 90lvl miałem 4 stalki na sure a jak nagle serwer sie offną i po włonczeniiu miałem kurwa 0 stalek nawet ta znikła co miałem na sobie wieice co nie umicie zorobic Serwera Zapraszan Na Lexalia.pl łatow o eq i lvl ulepszacze na eq od 61lvl do 180lvl dorpicie z Piesków

Opublikowano

A poza tym właściciele wkrótce mają małą sprawę z powodu podejrzenia przeprowadzania ataków "DDos attack" na serwery, które należą do hostingu netserver oraz Hypeshell, właściciele tych hostingów już są w trakcie pozwu, ja podpisuję się także do tego pozwu jako poszkodowany.

Pozdrawiam.

Bardzo proszę. Z naszych serwerów nie były nigdy wykonywane ataki DDoS. Zresztą byłoby to fizycznie nie możliwe z racji tego iż ataki ddos wykonuję się z farmy komputerów zoombie a nie jednego serwera dedykowanego. Zarówno ataki DoS (czyli z jednej maszyny) nie były wykonywane z naszej maszyny. Nie flodowaliśmy, nie pingowaliśmy, ogólnie nie zalewaliśmy paczkami żadnego serwera.

Pozdrawiam Jakub.

I Wy się dziwicie, że publikacja tak późno trafiła na MPC? Na tym forum jest tyle nieogarniętych dzieci (nie mówię, że wszyscy), które za wszelką cenę będą oczerniać inne serwery, żeby na ich hamaku ktoś grał.

Specjalista
Opublikowano

Krzysztofa widzę nie wiesz na czym polega atak ddos, taka osoba musi uzbierać w cholere kompów by móc wykorzystać je do wielokrotnego odświeżania strony(pingowania) aż nie wytrzyma i będzie przeciążona, a z tego wynika że nie będzie dostępna .

EDIT: Teoretycznie nie da się pozwać JEDNEJ osoby za taki atak gdyż jest wykonywany z wielu komputerów, chyba że sprawdzi się je skąd dostają polecenie .

giphy.gif

Opublikowano

Przede wszystkim trzeba zrobić klijenta z widzialnymi itemami (hw itd) i wstawić całego klijęta do pobrania bo wiele osób nie radzi sobie z patchem a niektórzy posiadają inne klijenty w których nie ma takich itemów jak u was np klijent z 2008 r

Pozatym ten updater http://just4game.pl/metin2/download.html nie dziala bo zmieniliscie chyba maszyne !!!

Na początek wstawcie całego i dzialajacego klijeta !!! bo bez tego ani rusz !!!!

876077742.png

mario_black.jpg

100x50_pegasus.jpg

sygna-1237.png

Opublikowano

@up kilka wyżej wszystkie nowe mapy się znajdują na Mapie Handlowej najsłabsza jest chyba na 95lvl

Jak trwają prace i naprawią hw itp to wrócę na serv jak nie to pa, pa

wisa2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...