Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] SeniorLC !

Łowca

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Stachu ! idź "ujeżdżaj wiesz kogo =)

Tak btw zapraszam do gry na tym serie fakt faktem gra tam Thriple, lecz Owca = dobry server muszę przyznać. =)

Zapraszam i polecam ~Aliszja Secret

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano

Teraz jak Owieczka sie odwrocil do Ciebie plecami zaczynasz znowu mu komplementy pisac ?? :) Dobra jestes :D

Co do serwera :) Adm i tak nie zostaniesz

titan.jpg
Opublikowano

Nie ma to jak mieszać z błotem kobietę i niszczyć komuś reputację... Brawo dla Was, a Tobie Nauczycielka współczuję, zignoruj ich. Przecież na oko widać, że te słowa nie należą do Ciebie i zresztą ufam kobiecie, a nie bandzie damskich bokserów...

A serwer polecam, Owca świetnie spisuję się w grzebaniu w db :)

Opublikowano

MrDie . . . mnie to nie interesuje co oni tam piszą. =)

Stachu . . . na co mi adm na ep1? gram na 2 server'ach Priv'ie i Globalnym to mi starczy. =) Komplement jedynie dlatego, że pamiętam jedynie on potrafił coś zrobić z ep1

Zapraszam i polecam ~Aliszja Secret

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano

A byly smoki w tej bajce moze ??

@Miyoshi doczekamy sie Ciebie czy nie ? :D

Nie wiem czy to była ironia czy nie. ;d Ale jakoś pięć przez dziesięć chce mi się grać w LC. Prawdę mówiąc brakuje mi mojej starej ekipy z wakacji, która niestety się rozsypała i jeżeli już to poszłabym na jakiegoś priva gdzie miałabym zagwarantowną dobrą zabawę. :) Hmm.. co do Nauczycielki, żeby nie było, że rzucam słowa na wiatr. Widzę co jest na ss, nie wnikam czy pisała to naprawdę ona czy nie, ale miałam z nią styczność na którymś z LC i na privacj i mimo, że było miło z początku kończyło się ... niezbyt ciekawie. ;d No nic, może ja miałam po prostu pecha. ;d

Opublikowano

nauczycielka na bodajże na MythicLC wtedy Ci tak dała o sobie znać , jak dobrze pamiętam grałaś tam :)

mnie te kłótnie śmieszą , tym bardziej że robicie to na forum - po co? obie strony chyba robią to tylko dla rozgłosu koniec kropka .

coby nie było że offtop - serwer zapowiada się bardzo ładnie , jest jakaś nowa inicjatywa a nie powtarzanie wzorca czyt " rooty ep1 " :)

Pozdrawiam

Majk

21bn1va.jpg

I see the children in the rain like the parade before the pain
I see the love, I see the hate, I see this world that we can make

Opublikowano

Nie wiem czy to była ironia czy nie. ;d Ale jakoś pięć przez dziesięć chce mi się grać w LC. Prawdę mówiąc brakuje mi mojej starej ekipy z wakacji, która niestety się rozsypała i jeżeli już to poszłabym na jakiegoś priva gdzie miałabym zagwarantowną dobrą zabawę. :) Hmm.. co do Nauczycielki, żeby nie było, że rzucam słowa na wiatr. Widzę co jest na ss, nie wnikam czy pisała to naprawdę ona czy nie, ale miałam z nią styczność na którymś z LC i na privacj i mimo, że było miło z początku kończyło się ... niezbyt ciekawie. ;d No nic, może ja miałam po prostu pecha. ;d

To nie byla irionia :) Jesli szukasz stalej ekipy zapraszam do Nas :) Masz kontakt do mnie, wiec wystarczy ze sie odezwiesz ^^ Jestesmy grupa 10-cio osobowa :) Czesc z nas zapewne juz znasz :) Taka ciekawosta: Z nami sie mozna sie nudzic ^^

Serwer na wypadek gdyby ktos sie nudzil :)

Hamachi HeksanaLC haslo 123

Strona

http://5.31.48.118/index.php

o plik sl.dta prosze pytac na Hamachi

titan.jpg
Opublikowano

Ok jestem ! A więdz jutro lub max pojutrze doczekam sie informatyka =.=.. Jak mi skradnie kompa to nie wiem kiedy go dostane ;c więdz server moze next beta start w next tygodniu.. Pliki serverowe juz zgrane mam na dysk.. Kilka nowych mapek, potworow, wiekszy lvl cap, nowe itemki i oczywiscie oczekiwane przez niektórych Niu Skill's ^^ . co do posta malego ..

wiedzialem ze ten server padnie! haha u mnie 0 lagów i dużo ludzi zapraszam do VipLC

Kolego lub koleżanko.. server nie padl i nie padnie, napweno tak szybko jak twoj . exp x 900 .. I prosze sie nie wymądrzac i reklamowac swojego "servera" w moim temacie . Dziękuje i pozdrawiam Owca :)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Ok jestem ! A więdz jutro lub max pojutrze doczekam sie informatyka =.=.. Jak mi skradnie kompa to nie wiem kiedy go dostane ;c więdz server moze next beta start w next tygodniu.. Pliki serverowe juz zgrane mam na dysk.. Kilka nowych mapek, potworow, wiekszy lvl cap, nowe itemki i oczywiscie oczekiwane przez niektórych Niu Skill's ^^ . co do posta malego .. Kolego lub koleżanko.. server nie padl i nie padnie, napweno tak szybko jak twoj . exp x 900 .. I prosze sie nie wymądrzac i reklamowac swojego "servera" w moim temacie . Dziękuje i pozdrawiam Owca :)

Kolega jak coś i serwer już padł :PP offline przez 23,59 h ;] a codo mojego serwera to ma popularność a jak grałem u cb na PC (Polski chaos) to pograłem ze 30min bo musiałeś wyłączyc server a była 22:30 to niewiem do której jest serv online

Opublikowano

.. kolego.. twoj server ma popularnosc ?! ... zartujesz sobie w tym momencie chyba .. + twoj jest pusty :) jak wszystkie 4fun ( szwabskie :D ).. nic na nim nie masz .. kompetnie. Myslisz ze wgrales buff potki i jestesz miszcz ? ja przynajmniej mam co najmniej 4 nowe mapy, ok 50 nowych mobow.. nowych eq to ponad 100 + .. itemow nowych moje roboty ok poand 30 .. dochodza po 1/2 nowych skilli dla kazdej klasy na 80/120/170 lvl to sie zobaczy .. a ty nie masz nic . do tego exp x 900 xD .. rozdaj jeszcze kazdemu GM to będzi gitara o.O ..

A co do moich graczy .. znalazem sponsora ! ale wzamian za sponsoring VPS #5.. na stronce reklama do jego serva CS :O .. wiedz gra zapowiada sie ciekawie do tego sam edytowalem connector ktory utrzyma 400+ ludzi na servie wiedz zabawa sie zacznie :rolleyes: .. pozdrawiam Owca !

Opublikowano

.. kolego.. twoj server ma popularnosc ?! ... zartujesz sobie w tym momencie chyba .. + twoj jest pusty :) jak wszystkie 4fun ( szwabskie :D ).. nic na nim nie masz .. kompetnie. Myslisz ze wgrales buff potki i jestesz miszcz ? ja przynajmniej mam co najmniej 4 nowe mapy, ok 50 nowych mobow.. nowych eq to ponad 100 + .. itemow nowych moje roboty ok poand 30 .. dochodza po 1/2 nowych skilli dla kazdej klasy na 80/120/170 lvl to sie zobaczy .. a ty nie masz nic . do tego exp x 900 xD .. rozdaj jeszcze kazdemu GM to będzi gitara o.O ..

A co do moich graczy .. znalazem sponsora ! ale wzamian za sponsoring VPS #5.. na stronce reklama do jego serva CS :O .. wiedz gra zapowiada sie ciekawie do tego sam edytowalem connector ktory utrzyma 400+ ludzi na servie wiedz zabawa sie zacznie :rolleyes: .. pozdrawiam Owca !

Jak znow odpalisz bete podam Ci pare moich malych pomyslow :) Ostatnio troche bawilem sie w GM i cos wpadlo mi do glowy ^^

titan.jpg
Opublikowano

Ok ok .. Jutro ziomek do mnie przyjdzie i mi pomoże z PC.. a na wielkanoc kupuje i7 procka wiedz server bedzie popierda*ac :D

Opublikowano

No rama tez dokupie z 2 moze wiecej ;D

Opublikowano

serv padł i tyle a byłeś chcoiaż na servie? jak nie to sie nie dziw że masz o mnie taka złą ocene ale ja byłem u cb i totalne dno ;]

Opublikowano

serv padł i tyle a byłeś chcoiaż na servie? jak nie to sie nie dziw że masz o mnie taka złą ocene ale ja byłem u cb i totalne dno ;]

Mały co się rzucasz, jak sam nie potrafisz postawić serwera ...

To ze zepsuł mu się komp to nie jego wina ... !!

Wypowiadasz się w temacie o którym nie masz pojęcia ...

Opublikowano

Ok.. jutro nie wiadomo o ktorej godzinie oficjalny start BETY !!

Wlasnie sie dowiedzialem ze jutro po 12-13 dostane nowy dysk i dodkowe RAM'y, bo moj stary dysk nawet na format sie nie nadaje .. bo nic z niego nie bedzie..

Jutro napisze start bety, proszę śledzic ten temat tak samo na naszym forum !

START SERVERA - Jutro wszystko napiszę !

Opublikowano

Super ale stronka nie dziala :(

Pomogłem daj Like

Opublikowano

Mam pytanie jak zagrać na serwerze hamachi w lc?

W metina wiem a w lc nie proszę o pomoc. :)

Zapraszamy do głównego działu Last Chaos.

Czy ta zapowiedz jest jeszcze aktualna?Czekam do

jutra na odpowiedz, inaczej cls.

@Down

OK :) a więc czekamy na start serwera :)

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...