Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Niskie FPS

Maxios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem poniewaz mam troche slaba karte graficzna i mam w CoD2 niskie FPS 30-60 chcialbym chociaz ponad 100 na kazdej mapie. Probowalem kilka komend ale slabo daly. WIec szukam b. dobrego configa pod FPS-a na configs.eu szukalem ale niechce mi sie tyle configow sprawdzac . Jakby ktos jakis mial prosze o podanie go w tym temacie lub PW. Dziekuje.

reflinki

Opublikowano

Zmień grafikę na low, dźwięk na low wszystko na low. Wyłącz zbędne programy i antywirusa, nic więcej nie mogę poradzić. Ewentualnie jeszcze Game Booster

951841430649214321545.png

Day after day.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Game booster zamuli, najlepiej zmodyfikować sprzęt. On tu odgrywa najważniejszą rolę. I żadne komendy przy słabym komputerze nie pomogą, chociaż możesz wysłać parametry.

Komendy zwiększania fps:

Najpierw w Opcjach Multiplayer w dziale "Działanie", ustawiamy synchronizacje klatek na "nie".

/com_hunkmegs LICZBA ilości mb ram jeśli masz 512 to ustaw 256 "/com_hunkmegs" komendy wpisujesz w konsoli uruchamiasz ją tyldą pod esc "~".

Komenda na zmianę fpsów: "/com_maxfps 125"

Komenda na pokazanie ile fpsów masz "/cg_drawfps 1" 0 wyłączasz a 3 inne opcje.

Pozdro.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ci chodzi o fps czy ping O_O jeśli fps to komenda /com_maxfps 333 na szybkie ----- /com_maxfps 125 normalne -----/com_maxfps 15 to do LG jeśli wiesz o co chodzi ...

a dla ping słabsza grafa Direct 7 i rozdzielczosc

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...