Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

POMOCY - Drop w m3.

zbyszeq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Witam!

A więc chcę jakoś zarobić...

Mam parę pytań dotyczących dropu w m3.

1) Jaki lvl najlepszy do dropu?

2) Jaka profa najlepsza do dropu?

3) Miejsce najlepsze w m3 do dropu - królestwo Jinno.

4) Eq do dropu by bez problemu brał i nie padał - patrząc, iz będzie chodził na bocie.

5) Jak rozdawać skille status do tego dropu tą postacią?

z góry dziękuję.

Za pomoc stawiam + !

Opublikowano

1) Jaki lvl najlepszy do dropu? - 7 - 12 na fmsy, około 15 na riby.

2) Jaka profa najlepsza do dropu? - zależy czy masz eq, czy od 0 zaczynasz. najszybciej ubijesz bodym, a jak chcesz trzymać dużo mobów to mental.

3) Miejsce najlepsze w m3 do dropu - królestwo Jinno. - 1 górka zaraz po zejściu z drogi od teleoportu ( na lewo ), obok teleportera.

4) Eq do dropu by bez problemu brał i nie padał - patrząc, iz będzie chodził na bocie. - eq +6 nie wystarczy, więc + 8/9, chyba, że po jednej grupce to dasz rade z +6

5) Jak rozdawać skille status do tego dropu tą postacią? 2 wit : 1 sila, a skille to u mentala full w silne, ew. jak masz kase na niebieskie poty to po jednym pkt. w skille. a u bodego full w aure i po 1 pkt. w szarże i wirek.

Opublikowano

A więc tak gram tu długo.

Mam już bojową +9 i buty na 0 lvl 1k pż.

Mogę dokupić Mieczyk+9 i mnisią+9 ew.

a więc kogo mam brać, i jaki lvl najlepszy ogólnie do całego dropu wszystkiego ;D?

Opublikowano

1) Od 7 - 8 lvl-a

2) Body, WP

3) Okolice teleportera

4) Minimum + 6

5) 1 wir reszta w aure. i punkty dawaj w 2 wit 1 sił

Members | ProUser | Gold Member

Opublikowano

Kiedyś jak jeszcze EM2 był darmowy, to w m3 na 18lv mentalem dropiłem, w ciągu około 5-7h zapełniało mi się całe EQ. :/ no ale EM2 posiada wybór tego co ma podnosić, i było wtedy o wiele łatwiej.

Nigdy nie kłóć się z głupkiem,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...