Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bootki

Lord Zeus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

eloszka x). Sprawa jest prosta ^^. Prosiłbym o znalezenie jakichś super bootków na zime coś w stylu tego

1.jpg

Tylko troszke ciemniejsze kolory ;cc . Koniecznie muszą być to nike x) Cena ? Max 500zł , nie chce

wydawać więcej, bo musze sb coś kupić ;d Wygnaradzam.

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

Nike to przede wszystkim buty sportowe więc nie spodziewaj się dużego asortymentu w zakresie butów na zimę ; d

Może takie ? :

http://allegro.pl/buty-nike-acg-woodside-41-26cm-okazja-i2084762665.html

aqcu39P.png
Opublikowano

Nie mam pojęcia dlaczego ludzie wybierają NIKE spośród innych o wiele lepszych butów , uświadomi mnie ktoś dlaczego ta firma z tak brzydkimi butami posiada tylu debili którzy ciągle kupują te buty ?

oficjalnelogo.png

Opublikowano

Nie mam pojęcia dlaczego ludzie wybierają NIKE spośród innych o wiele lepszych butów , uświadomi mnie ktoś dlaczego ta firma z tak brzydkimi butami posiada tylu debili którzy ciągle kupują te buty ?

masz gwarancje i wiesz ze ci sie nie rozpierdola szybko ...

Rozumie ze ty kupujesz trzewiki na targu lub jakies laczki z auchana ?

Opublikowano

@up

Pewnie obracasz się w towarzystwie gdzie takowe buty są dla Ciebie normą lub sam się zaopatrujesz na targu , nie wiem nie wnikam jednak dla mnie buty NIKE są gorsze niż te z TARGU ! , są to te same buty co z targu lecz z przyszytym znaczkiem . Chciałem odpowiedzi na poziomie a dostałem błotem w twarz od gówniarza .

oficjalnelogo.png

Opublikowano

Rozbawiasz mnie :D , wyskoczyłeś z tymi "trampko-korkami" jak Filip z konopii .... do której klasy chodzisz , że jeszcze Cię nie nauczyli czytać ze zrozumieniem ?! , btw dzięki za "szacunek"

@down

Zadałem tylko jedno pytanie , najwyraźniej nie zrozumiałeś .... bywa i tak .

oficjalnelogo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...