Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc Clan Avatars

noopr0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema nie widze avatarów klanowych swój mam nowy i jest zaakceptowany niektórzy go widzą a ja nie mógłby ktoś coś poradzic poradzili mi by usunąc pliki z folderu avata...ale nie pomogło:)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Co prawda rzadko pomaga, ale pomaga więc waro spróbować.

Możesz podmienić ten plik, odpowiada on właśnie za textury clanowe w WR. Ale tak na marginesie. Jeżeli posiadasz antywirusa, to go przed tym wyłącz.

Plik:

www.mediafire.com/?y9dxjuq47m3vknd

Skan:

www.virustotal.com/file/cf45206b1cbf6a4e376da16067f3e2d53ab75b69b918a0c889f6af296d662a22/analysis/1329155751/

Podmień go w folderze X:\xxxx\War Rock\texture\UI\Temp, oczywiście po uprzednim rozpakowaniu.

32354141673387527780.png

Opublikowano

dzięki zaraz zobaczę ;)

Nie pomogło napisze może na forumg1 jak tam nie pomoga to pewnie zalerzne od g1...wkońcu wprowadzili własne avatary nie mogło pójść dobrze...a kiedyś widziałem normalnie avatary;) tzn przed wprowadzeniem własnych dzieki za pomoc;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

To są bugi WarRock'a czasem ta jest, że jeden dzień nie widać avataru a na drugi dzień widać lub czasem wystarczy zrestartować komputer albo kliknąć Check Files.

Pozdrawiam, Mathias.

Opublikowano

Z tymi obrazkami to jest bardzo ciekawie w WarRocku.

Bo raz są, raz nie ma.

U mnie, dziś, nie było wgl. U nikogo, a sporo grałem.

Zwykłe bugi/problemy.

Opublikowano

Doklladnie mam to samo .

Wcale nie widze avatarow w warrocku . U nikogo zadnego avatara nie widze przed tem widzialem a teraz nie wiem co sie dzieje :)

Jakies rady ?

Co robic ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...