Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Bug na uridium (Tchibo) nie jest jednorazowy!

Advix2210

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, właśnie na moim koncie DO okazało się że 2 razy mogłem wykonać bug na uridium (oferta Pay by shopping) i zadziałało!!!

Dowód:

dm75ud.png

Wykonałem to 2 dni z rzędu ale dzisiaj zobaczyłem, mam teraz 50k uridium, a konto założone chyba 3 dni temu :)

Wykonywajcie!!

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

@UP Nie miałem, gdybym miał to dostałbym od razu 46k uridium, a dostałem x2 i to w 2 innych dniach i godzinach, więc wiesz.

@Down

To samo co napisałem wyżej (w tym poście) - gdybym miał podwajacz to dostałbym od razu 46k uridium, a nie dostałem.

Jeśli znacie jakiś sposób na sprawdzenie czy ma się podwajacz to piszcie, to wam pokażę.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Dear User,

Our apologies; due to restrictions imposed on us by our partners we cannot provide you with the offer at this time.

Please try again later or contact our customer support.

Best Regards,

The deal united team

wtf? ;<

Opublikowano

Tak w tym samym oknie

Dzisiaj zrobiłem do konca oferte i dostałem tylko te 23k mimo tego że mam podwajacz

jutro spróbuję drugi raz i napiszę

Opublikowano

Że wy się nie boicie tego Tchibo :< ? To nie jest jakaś gówniana firma , a potężna mająca sklep w prawie każdej galeri. Nie sądze , żeby dali oferte BP i pozwolili tak sobą pomiatać.

Opublikowano

Dla małoletnich to może i przejdzie... w razie wtopy to starzy pokryją koszty. Co z tego że zmówienie zostanie złożone z lipnego adresu IP jeśli odpalacie DO standardowo ze swojego kompa z prawidłowym IP ? No chyba że ktoś jest przewidujący i zawsze używa TOR'a - ale lagi by go zabiły. Bardzo łatwo powiązać użytkownika grającego a dokonującego lipnych zakupów... Pomijam fakt że było już o tym na forum że po weryfikacji transakcji uri może być cofnięte i kończy się banem. Za takie kwoty to nie warto się babrać - więcej uzbieracie urki w jeden dzień botem. Hmmm jest ryzyko jest zabawa :)

Opublikowano

Dla małoletnich to może i przejdzie... w razie wtopy to starzy pokryją koszty. Co z tego że zmówienie zostanie złożone z lipnego adresu IP jeśli odpalacie DO standardowo ze swojego kompa z prawidłowym IP ? No chyba że ktoś jest przewidujący i zawsze używa TOR'a - ale lagi by go zabiły. Bardzo łatwo powiązać użytkownika grającego a dokonującego lipnych zakupów... Pomijam fakt że było już o tym na forum że po weryfikacji transakcji uri może być cofnięte i kończy się banem. Za takie kwoty to nie warto się babrać - więcej uzbieracie urki w jeden dzień botem. Hmmm jest ryzyko jest zabawa :)

Wolę wkalkulowane ryzyko , jakim jest bot.

Opublikowano

Gówno Ci zrobią. Paczki nie musisz odbierać. Jeśli oni nie myślą to ich problem i to nie ważne czy z twojego IP czy z IP Kaczyńskiego. To jest problem firmy że decyduje się wysyłać paczki za pobraniem. To tyle korzystać kiedy jeszcze można, druga sprawa jest taka że z Tchibo można kilka razy nabić urkę wystarczy zmienić IP i proxy, wtajemniczeni wiedzą o co kaman reszta jak kumata to też zatrybi i nie bać się PSÓW panowie.

bugpointblack.png

Opublikowano

Przepraszam ;] jak można otworzyć to w jednym oknie? :) Może mi ktoś powiedzieć?

Otwierasz okno z tchibo robisz zakupy, po zakończeniu zamykasz stronę z tchibo i wchodzisz jeszcze raz.

bugpointblack.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...