Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aion F2P Gildia MPC

Szymk0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co myślicie o tym by założyć gildie z członkami z MPC na Aionie F2P który wystartuje w ciągu najbliższych kilku/kulkunastu dni.

Temat zakładam już teraz aby było trochę czasu na zebranie zgłoszeń.

Oczywiście gildie mogli byśmy założyć jeżeli zgłosiła by się odpowiednia ilość osób, myśle że 10 to absolutne minimum.

Na całe szczęście dostałem dziś klucz do Bety więc mam już zagwarantowane Veteran Konto bez żadnych ograniczeń, i myśle właśnie żeby osoby z gildi też miały konta Veteran tak aby wszyscy mogli razem chodzić na instancje itd. (bo osoby bez Veteran beda miały ograniczenia czasowe oczywiście dużo większe).

Więc może tak napiszmy nick i klasę:

NIck: Don, lub Eiz, lub Saiz

Klasa: Gladiator

Opublikowano
konta Veteran tak aby wszyscy mogli razem chodzić na instancje itd. (bo osoby bez Veteran beda miały ograniczenia czasowe oczywiście dużo większe).

Niestety ale Starter oraz Veteran beda mialy takie same limity jezeli chodzi o instancje, niektore bedzie mozna odwiedzic raz na 70h..parodia.. Dopiero ranga Gold Pack za ktora trzeba placic 9,99 ?/miesiecznie bedzie miala o wiele szybszy cooldown instancji.

http://www.aionfreetoplay.com/website/featuresdetails/

Szukaj sobie Instance cooldown time(hours).

Opublikowano

Wiem właśnie to zauważyłe ale jeszcze 2 tygodnie temu jak oglądałem róznice między Veteran a zwykłym kontem to było coś w takim stosunku 3:2:1 w stosunku: zwykłe:Veteran:gold.

Ale jak zaczeli klucze do bety wszędzie rozdawać to jak widać to zmienili gdyż 90% graczy miało by konta Veteran i nie musieli by wtedy kupować gold.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...