Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk] Server SURVIVAL Zapraszam Gorąco!

1111

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

NIE POLECAM !

A co ty chcesz Nie Polecac server dopiero od dzis stoi nawet cie nie widzialem na serverze .Zapraszam;)

A Słońce świci:)

Nowicjusz
Opublikowano

A ja polecam :) Tylko aby ten serwer nie stoczył się jak inne tego typu. I prosz enie budujcie tutaj jakiś dennych Aren i Coloseum..

wegglowodan.gif
Opublikowano

Może wejdę.

Szkoda że nie zrobione w generatorze byś podał więcej info co do niego może jakieś ss czy coś ale pożyjemy zobaczymy

Zapraszam do odsłuchania utworu w wykonaniu naszego zespołu

Weekend - Za każdą chwilę z tobą :

Opublikowano

Chętnie pomogę w tworzeniu serwera. Uwielbiam Survivale (te pełne bez cuboidów, warpów, home itd).

Odezwij się priv.

Serwer off?

37.59.72.33 lub rekincraft.pl

Opublikowano

Serwer tandeta !!! wszedłem na serwer jakiś admin sie pytał jak zrobić stojącą wode ... nawet tego nie wiedzą a gdy próbowałem wytłumaczyć dostałem bana ... serw tandeta

NIE POLECAM !

masz racje ten serw to tandeta wszedłem i odrazu dostałem bana za nic ... a admini sie mnie pytaja jak zrobic stojaca wode .. ( sry za ortografie mam niemiecka klawiature)
Opublikowano

server mi sei nie podoba .. nie ogarnienta administracja i pluginy , niemiałem żadnych uprawnień a stworzyłem worldeditem pelno TNT ;D

Opublikowano

Wejdz prosze i pokaz jak twozysz world editem TNTJedynym tnt na serverze jest portal a pozatym plugin anty TNT. Pozdrawiam i zapraszam.

Opublikowano

powiem krótko serwer do dupy!!! <_< na spawnie wszystko podpalają i ciągle ciebie!! :O nie da się grać! o.O ! a admin to ogulnie nie ogarnia!!! :huh:

ogólnie to wam powiem że to nie survival :mellow: to jest wszystko w mieście!!

NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!! :angry:

Zapraszam.

to nie serwer tylko jakiś chaos!!! o.O

powiem krótko serwer do dupy!!! <_< na spawnie wszystko podpalają i ciągle ciebie!! :O nie da się grać! o.O ! a admin to ogulnie nie ogarnia!!! :huh:

to nie serwer tylko jakiś chaos!!

Opublikowano

to nie serwer tylko jakiś chaos!!! o.O

To tak czeluku marnotrawny do d... to jest tylko 1 rzecz po 2 z jezykiem polskim to ty masz nie zawiele stycznosci po 3 Czytaj ze zrozumieniem To Jest Survival+miasto co za zdziwnie ze cie podpalaja na spawnie wkoncu to survival admini nieogarnieci sprecyzuj wypowiedz .Zapewne tylko weszles i wyszles struktura spawnu ci sie nie spodobala stad ta opinia no nic mam Nadzieje ze sam sie OGARNIESZ bo cos z toba nie tak skoro Takie steki bzdur wymyslasz.Pozdrowienia Administracja servera PriCradt Gorąco Zapraszam i zapewniam ze Administracja to nie dzieci i ogarnia wszystko w miare mozliwosci.,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...