Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]-Server Minecraft

TrenujeSplowe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z serverem minecraft. Ale mam servera takiego na hamachi żeby tylko we 2 pograć sobie. Normalnie działa ale napisałem temat z pytaniem jak dać save z singleplayer do multiplayer.

Trochę poszukałem wiem że save zmienić na np: world i w multiplayer wkleić i w server.proporties czy jak to tam też zmienić nazwę świata. Tylko że jak próbuję wejść to wyskakuje mi "Outdatet server" - coś takiego pisze :( i nie wiem jak to zrobić żebym miał ten fajny save z single do multiplayer. Ale na hamachi a to nic nie ma do rzeczy. Proszę o pomoc!

Opublikowano

Serwer jest za stary. Masz serwer na starszą wersję niż twój minecraft :)

]

ja gram na 12w03a bo są fajne rzeczy dodane a szczególnie dżungle ale ja widziałem dużo teraz filmików nagrywają goście z tą wersją

yyy... to zrobić wersję 1.1 i wziąć ten save? to chyba będzie działać wszystko będzie raczej bo było to wygenerowane i zostanie prawda?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...