Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Imbula

pienta91

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem sciaglem tego nowego Srokinga 1.0.30_1 i gdy wlaczam go dochodiz na spota i bije moby to nie wlacza wogole imbuly nie mam pojecia dla czego..;/ dodam ze robilem reinstalke bota i kilka razy robilem reset silka.. Prosze o Szybka odpowiedz!!

Opublikowano

Było o tym. Jeśli używasz buffa lighta na mag dmg (czwarty z kolei) to musisz go usunąć i dać tą 3 ksiązke bo ta 4 buguje.

niewymiarowa sygnatura

Opublikowano

Hii :) mialem ten problem i poczytalem temy znalazlem informacji ... wszystko wyprobowalem i pracuje :D

Imbula nie pracuje jednoczesnie z bufem Force-piercing force.... gdy wylaczysz tego bufa imbula zaczyna dzialac mam nadzieje zrozumiale i prawidlowo powiedzialem :)

ii jeszcze nie wystarcza zkasowac z srokingu Force-piercing force bufu w grze on tez musi byc wylaczony bo jak ja zkasowalem go z srokingu nic wciaz nie dzialalo myslalem nic sie nie udalo, ale pozniej zauwazylem ze wciaz kozystam z tamtego bufu to jego odlaczyl w samej grze i wolia dziala.... :D

• Dodaj nową pozycję...