Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Ban za to że nie grałem ?

Firestone

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie .

Pod koniec tamtego roku wiele się u mnie działo. Nie byłem w stanie pogodzić pracy, studiów i CA, więc zrezygnowałem z gry na jakiś czas. Teraz po sesji którą zdałem :D, chcąc się zalogować wyskakuję komunikat że konto zostało zbanowane, przejrzałem forum nexona i wychodzi na to że dostałem bana za używanie GHB SYS . Z tego co czytałem to jest wallhack ale jak to działa to nawet nie wiem -.-

Nigdy nie używałem hacków do jakiejkolwiek gry online czy to CS czy BF2/3 czy COD'y bo co to za przyjemność grania z hackami ? Na jakiej podstawie oni stwierdzili ze posiadam "to coś" i ze to jest jakiś hack czy co to tam jest.

No i to z tym zrobić. Wysłałem do nexona supportu 3 wiadomości, jak narazie zero odzewu. Czy mogę Nexona podać do sądu za bezprawne zbanowanie mojej postaci ? wydałem troche kasy w to konto a oni po prostu od tak mi je zbanowali.... Są jakieś szanse że konto odzyskam ?

Jeśli pomogłem daj +

06071113_ZimnaWodkaPL.png

ZimnaWodkaPL.png

Opublikowano

szanse na odzyskanie konta są nikłe, a właściwie zerowe.

Nigdy nie wiadomo czemu Nexon banuje osoby które nie cheatowały...

zrozumiał bym gdyby skasowali konto które nie jest używane rok czasu, bo robią miejsca dla nowych graczy, a skoro nie grasz już rok to potem też nie będziesz grał (może mają takie założenie o.0)

Niestety zią, ale Nexon to chora korporacja... jak odpisują to z szablonu i to po długim czasie...

raz zapytałem o projekt spolszczenia CA, czy gdybym to zrobił to czy zrobią to oficjalną wersjsą itp.

odpisali coś w tym stylu.

Pamiętaj że ingerencja w pliki gry jest karana, ale możesz.

wtf? najlepiej zrób nowe konto i graj tylko jak się nudzisz. nie kupuj nx, bo niema sensu, prędzej czy później dostaniesz bana.

a jeśli już masz skilla (grasz w COD'a o BF2/3 więc coś na 100% się wyrobiło ;D) to strasznie ciężko będzie się expić, bo dzieci będą Cie wywalały z gry za cheaty...

Taka już jest ta gra.

Propsy.

Opublikowano

Niestety. Musisz się z tym pogodzić. Nexon żądzi się własnymi prawami. Lepiej jak byś napisał na forum nexona, tam gdzie się raportuje hacki, że Prosisz o odbanowanie konta. Nie wiesz za co masz bana i że czujesz się poszkodowany. GM-owie napewno postarają się to wytłumaczyć. Bo Nexon to nawet dupy nie ruszy. A jak im wyślesz jeszcze kilka wiadomości to możesz dostać bana na wchodzenie na forum. I tyle z twojego konta. A już teraz załóż nowe i powoli wbijaj LVL.

Nie wykluczone że grałeś z jakimiś noobkami co miały tego hacka. Może w Clanie. I Nexon mógł cię oskarżyć.

@UP. Len szybszy. Pisałem w tym czasie jak by coś i nie widziałem posta od Leniego.

///Spoko wodza, widziałem że pisałeś w temacie gdy skończyłem ;)

Lenart.

Moja ulubiona broń to

M4A1 Sopmod

M416 CQB Cammo

M417 SB

Minigun

Lubie grać jeszcze wszystkimi M32

Specjalista
Opublikowano

możesz podać ich do sądu, ale co Ci to da?

jeżeli już pozywać to osobę która Cie zbanowała (Forum Moderator)

bo z całą korporacją nie wygrasz bo nie masz tyle kasy, chyba że ja o czymś nie wiem i jesteś synem szejka arabskiego xD

nexon ma doskonałych prawników a warunki użytkowania są tak skostruowane że konto należy do nich i oni mogą je banować

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...