Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] dot. fanup.com

dawidsj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pytanko dotyczące strony fanup.com (coś na styl playspan), a mianowicie. Mam swoje pkt FanBucks za które kupuje różne premki itp., i są tam jeszcze FanCoins i tutaj rodzi się moje pytanie. Do czego one są ?. Kolega podał mój nick przy rejestracji i dostałem i 10. Mam ich teraz razem 110. Wie ktoś o co z nimi chodzi ? Oczywiście lajki dla każdego

49617363.png

Wypraszam sobie nazywanie mnie laggerem ;D

Pomogłem ? Daj plusika to nie boli.

Proszę. Ściągnijcie mi ten 1%. Oczywiście dziękuje za ściągnięcie tych 4%

:)

Opublikowano

Z FAQ:

What are FanBucks and FanCoins?

FanBucks are a virtual cash currency that can be spent in the FanUp store, Avatar Creator, FanBids auctions and in connection with other site features. FanCoins are the FanUp rewards currency which can be earned by participating in community activities. FanCoins can also be spent to buy digital accessories for your Avatar in either the Avatar Creator or the FanBids auction. Your FanBucks and FanCoins will be held in a balance associated with your FanUp account until you use them in exchange for goods and services. FanUp reserves the right to set expiration dates for FanBucks or FanCoins earned as rewards. . It is against FanUp policy for a customer to create multiple accounts in order to receive additional FanBucks or FanCoins. If you are found to be in violation of this policy, you risk forfeiture of any bucks or coins earned and may be banned from the FanUp community

Są to punkty, za króre możesz zdobyć jakieś ulepszenia do swojego avatara/konta, i inne pierdoły.

32354141673387527780.png

Opublikowano

Dzieki :). Teraz druga sprawa. Czy jest jakiś kod na zniżki ? Bo brakuje mi 16 fb do mojego zakupu ;/

49617363.png

Opublikowano

Z tego co się orientuje, to na razie nie ma żadnych zniżek dotyczących FanUp'u.

Jedynie na PlaySpan.

#

no to nie wiedziałem :>

32354141673387527780.png

Opublikowano

Dzieki :). Teraz druga sprawa. Czy jest jakiś kod na zniżki ? Bo brakuje mi 16 fb do mojego zakupu ;/

warp10

kod na -5, -10% w zależności od kupna :P

liczy na lajka ^_^

graphic.png

Opublikowano

Dziękuje wam za pomoc :)). Dla każdego waszego posta poleciał like tak jak obiecywałem :)).

Pozdrawiam i temacik do zamknięcia.

@UP: Poleciał like za chęci, ale niestety kod nie działa lub jest już nie aktywny (expired) ;d

49617363.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...