Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] po 30 lvl, punkty skills, legends, kilka pytan

AboosterS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano, mam postac na 30 lvl i zauwazylem ze nowe punkty skills ktore dostaje moge przydzielic tylko do broni lub poruszania sie.

1. Dlaczego nie dochodza juz punkty ktore moglbym rozdzielic dla mocy ?

2. A wiec czyzby jedyna metoda pozyskania nowych mocy jest skasowanie za te 500 dolarow i nowy przydzial tych punktow ?

Dla mocy mam ich chyba 15 i nie dostaje juz nowych...

3. Dlaczego w Legends odblokowala mi sie postac Robina akurat i zadna inna ?

4. Mozna jakos odblokowac reszte ?

Opublikowano

1. Są 2 rodzaje punktów:

- Power Points

- Skill Points

Za pomocą Skill Points ulepszasz główne umiejętności swojej postaci np. w postaci Gadgets masz 2 drzewka- Traps oraz Tricks. Zaś a pomocą Power Points odblokowujesz skill'e dla swojej broni o raz sposobu poruszanai się.

Co level dostajesz 1 Skill Points, a 1 Power Points dostajesz za zdobycie 100 Achievment Points.

2. Umiejętności resetuje się, jeśli chcesz inaczej rozdysponować skill'e Twojej postaci.

3. i 4. W miarę upływu gry będziesz odblokowywał inne postaci.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Czyli wraz z dojsciem do 30 levelu konczy sie dostawanie power points, potem juz tylko skill points, o to mi chodzilo, dziekuje.

Opublikowano

Czyli wraz z dojsciem do 30 levelu konczy sie dostawanie power points, potem juz tylko skill points, o to mi chodzilo, dziekuje.

Tak, wtedy już uzyskasz maksymalną ilość Power Points, ale dalej możesz nabywać Skill Points za Achievment'y.

//Edit

Sorry, mała pomyłka ;)

1294477714-U1.png

Opublikowano

Tak, wtedy już uzyskasz maksymalną ilość Skill Points, ale dalej możesz nabywać Power Points za Achievment'y.

a wlasnie ze nie, jest odwrotnie, tzn Power Points nazbieralem w liczbie 15 sztuk co daje nam jeden punkt na 2 levele, a po 30 levelu dostajemy juz tylko Skill Points ktore mozemy rozdysponowac jedynie na bron lub poruszanie sie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...