Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PYTANIE Jak myslicie, dostanę bana?

razor9012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc. Wczoraj ok godz 20 ukradłem drop na dh z metka w m2. Ten co nie dostał dropu pisał ze ma ss i wysyła zaraz na support z data i godzina. Przełozyłem eq na noc na wszelki wypadek, i teraz patrzę ze nie dostałem bana. Jak myślicie moge go teraz dostać, lub kilka h później?

Opublikowano

Jezeli handlowales z postacia na ktorej jest przeniesione eq i koles ma niezbity dowod film to mozesz miec bana.

Jezeli wyslal sama date i godzine nick miejsce itp to nie masz bana. Bedziesz po prostu bardziej pilnowany przez team, taka dostalem odpowiedz jak zglaszalem xD

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

ciężko jest takie zdarzenie umieścić na zdjęciu tak żeby było wszystko dobrze widać. Myślę że nie będziesz mieć blokady ale przekładał sprzęt tak na wszelki wypadek

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Na ss takiego czegoś nie da się uchwycić bo ja też moge komuś zrobić zdjęcie jak leży...

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Jezeli handlowales z postacia na ktorej jest przeniesione eq i koles ma niezbity dowod film to mozesz miec bana.

A jakby handlował z przypadkową osobą a nie ze swoim drugim kontem? To twoim zdaniem ta osoba też dostaje bana?

Nigdy nie kłóć się z głupkiem,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

A jakby handlował z przypadkową osobą a nie ze swoim drugim kontem? To twoim zdaniem ta osoba też dostaje bana?

Masz rację, ale mogą te 2 postacie powiązać, jak? to ja nie wiem... ,,Ale słyszy się o takich przypadkach''

Nie, nie handlowałem głowna postacią z dropkiem... Wyrzucałem i podnosilem np. ku :P

Opublikowano

Wątpie żebyś mógł dostać bana za dh. Na żadnym SS nie można ujrzeć kradzież na DH , jedynie na filmiku. W co wątpie żeby koleś cały czas nagrywał filmik chodząc na metiny. Więc bez dowodu nie masz czego się obawiać. :) Konta powiązane są banowane w wypadku wyraźnego dowodu kradzieży . Najcześciej banują wszystkie konta znajdujące się na tym e-mailu na którym znajduje się konto którym był kradziony item :). Według mnie jeżeli mówił Ci że ma dowód w postaci SS to nie masz się wogóle o co obawiać :)

Zapraszam do oceniania i subowania :). Masz ciekawy serwer i chcesz z niego seriie let's play? PISZ PW :)

Opublikowano

Nie, nie dostaniesz bana, chyba, że nagrywał filmik. Przez kolejne dni będziesz, po prostu pilnowany przez administrację i jeśli wpłynie na Ciebie drugie zgłoszenie od innej osoby, dostaniesz bana.

Opublikowano

Raczej nie dostaniesz bana, zrób małą przerwę z dh.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Nie powinieneś dostać, ciekawe jak cię uchwycił na ss jak kradniesz niby jego drop..

1332703407-U173186.png

"Bo My tu się szanujemy zamiast dupy sobie lizać!"

Opublikowano

moim zdaniem ziomek cię tylko postraszył... jakby nakręcił to by się nie jarał tylko poszedł odrazy wysłać na support..

Opublikowano

moim zdaniem ziomek cię tylko postraszył... jakby nakręcił to by się nie jarał tylko poszedł odrazy wysłać na support..

Czytałeś mój 1 post w temacie? Zrobił ss'a, nie film - jakby nie patrzeć, to jest różnica, wielka różnica :)

Na e-maila wyslal mi dzis tego ss'a poprosilem go o to, o dziwo nic na nim ciekawego nie widać. Mojego nicku nie widać więc spokojna głowa :) Heh, a jeszcze wczoraj do mnie z tekstem ,,daj item wart 2kk to nie wysle zgloszenia'' :)

Ok mozna zamknać :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...