Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

YesMan serwery gier Minecraft RP/SURVIVAL

gorzyk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra Administracja, z którą można się dogadać i pośmiać. Jest ogarnięta i sympatyczna.

Serwer na wysokim poziomie. Dobrze się gra.

Polecam serwer jak najbardziej! Zapraszam do gry.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Bardzo miły serwer. Gra się ciekawie. Przez tydzień jak tam gram to nie widziałem ,żeby nie było administratora. Ogólnie można mieć własną działkę w mieście lub cuboita na survi poza miastem ja osobiście wybrałem tą 2. Polecam bo jest naprawdę wiele opcji sam jeszcze wszystkich pewnie nie znam. Z adminami bardzo miło się rozmawia i łatwo idzie się dogadać. Jest tylko jeden minus jak się dorwę to się nie mogę oderwać :) ale myśle ,że to z drugiej strony dobrze xD

Opublikowano

dobry serwer, mila administracja, ogarnieta, widac ze jak przybywa ludzi to maja wiecej roboty ale serwer mlody i proboja ogarniac i wychodzi im to. jak napisalem wczesniej serwer mlody ale rozwija sie w szybkim tempie, jak nie wierzysz zajrzyj sam ;)

Opublikowano

10. Zakaz podawania linków do innych for. White lista ma być prowadzona w temacie

W przypadku umieszczenia linku do zewnętrznego forum w grafice,linku lub czymkolwiek, publikacja oraz jej treść zostanie usunięta.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...