Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Pernament TMP_9 i Famas_Gold

szczawikus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy te bronie znikną po 10 latach czy się po prostu zresetuje czas i będzie znowu "10 + years"?

@EDIT raczej nikt się jeszcze nie doczekał upływu czasu broni, ale może się ktoś orientuje ;P

Jeżeli uważasz że mój post Ci pomógł daj |LIKE IT|

Opublikowano

ok dziękuję za odpowiedź

Przepraszam za brak "Pytanie" w temacie

//Luz ;D | RaVneS

Mam jeszcze takie pytanie odnośnie retail'i

Bo widziałem na screenach jak ludzie mają kupione normalne retaile (nie 10 latnie) i np. pisze że 8th slot 144dni. Ale po upływie tego może dalej używać tej broni na 8th slot?

Opublikowano

kondzio2607 tu się mylisz :D G1 robią taką kasę z warrocka że warrock ciągle będzie :P Pomyśl ile osób z kilkudziesięciu krajów kupują G1C premki retki :D kasy w ... :D

Ja tam kupiłem famasa (dla mnie jedna z najlepszych broni w grze :) ) chociaż G1 kusi aby kupować tmp9 bo w końcu premka na 30 dni jest :) a sama premka 50zł :)

A mam takie pytanko do was:

Jak mam już retaila (famas) i chcę kupić np. retka na klase medic np. to tmp9 to da się tak??? bo kilka osób w grze pisało mi że się nie da

Opublikowano

raczej się powinno dać. ja mam retka na TMP9 i to jest jak normalna broń, wybierasz ja sobie w grze na 3 lub 5 slot

Opublikowano

OK :) a Tmp9 jest tak samo jak medic i ammo boxy na 10 lat ??? czy Normalnie na stałe?

Ona jest na 3 lub 5 slot? czy na 8 ? :)

TMP9 jaki Medic Box'y i Ammo Box'y są na 10 lat.

Traktuj je jak zwyczajne rzeczy z tym wyjątkiem, że na 10 lat. TMP9 jest na 3/5 slot tak samo jak retail Famasa Gold, także nie koliduje ona z innymi normalnymi retailami i podczas gry można ją mieć w ekwipunku wraz z inną bronią na zawsze.

Jak dla mnie nie powinnni tego nazywać "retailem', tylko zwykłą bronią na 10 lat bo za dużo zamieszania się z tym robi...

#

Tak wyśwetla czas:

3650 dni.

Zwykłe retaile na 8 slot są na zawsze.

32354141673387527780.png

Opublikowano

kondzio2607 tu się mylisz :D G1 robią taką kasę z warrocka że warrock ciągle będzie :P Pomyśl ile osób z kilkudziesięciu krajów kupują G1C premki retki :D kasy w ... :D

Ja tam kupiłem famasa (dla mnie jedna z najlepszych broni w grze :) ) chociaż G1 kusi aby kupować tmp9 bo w końcu premka na 30 dni jest :) a sama premka 50zł :)

A mam takie pytanko do was:

Jak mam już retaila (famas) i chcę kupić np. retka na klase medic np. to tmp9 to da się tak??? bo kilka osób w grze pisało mi że się nie da

emm tak mzoesz kupci 2 retaile gdzies na forum widzialem takei cos ze mozna miec np 3 i na tronie warrocka sie przelacza retaile np masz m60, famas i m249 to na stronie mzoesz sobie wlaczyc 1 z tych broni

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...