Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Lineage2] Jak zagrać na oficjalnym serwerze europejskim [ L2 EU ]

czarq.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

napisserw.png

Witam !

Otóż istnieje TuT , jak zagrać na amerykańskim globalu , postanowiłem napisać TuT Jak zagrać na globalu Eu .

1. Wchodzimy na stronę :

http://www.lineage2.eu/pl/

2. Następnie klikamy Play English Version

engver.png

zostaniemy przeniesieni na oficjalną stronę l2.eu .

glownastrona.png

3.Klikamy Sign In , a następnie Register New Accout .

Podajemy adres e-mail i captache .

regist1.png

4. Wchodzimy na e-mail , który podaliśmy i sprawdzamy wiadomość jaką dostaliśmy .

W wiadomości jest umieszczony link do rejestracji .

5.Rejestracja .

Wszystko na screenie .

reje2.png

6. Logowanie .

Zaloguj się na stronie głównej L2 .eu - Sign in

7. Ściągnij grę .

Na stronie głównej mamy przycisk Play now / Download . (Nie mogę być pewien , ponieważ mam zainstalowaną grę . Jutro się upewnie . )

Ściągamy i instalujemy launcher 4 game .

Po zainstalowaniu gra ściąga się automatycznie .

Jeśli nie jesteś pewien czy się ściąga wejdź na l2.eu , zaloguj się i tam gdzie wcześniej pisało download pisze updating .

8. Pierwsze uruchomienie gry .

Grę uruchamiamy na stronie l2.eu .

Po wejściu klikamy Agree , następnie wybieramy serwer ( polecam Aria ) i tworzymy postać .

Kiedy już wejdziecie do gry polecam zastosować się do TuT'a :

http://www.mpcforum.pl/topic/500106-tutorialpocztki-z-gr/

Pozdrawiam czarq .

TuT wykonany w pełni przeze mnie .

Opublikowano

Bardzo przydatny Tutorial. Przyznam szczerze , że miło mi się czytało... Niestety nie zrozumiałem wszystkiego

, a mianowicie chodzi o to , że nie potrafie uruchomić gry. Weszłem na strone l2.eu , ale nie

widziałem tam - AGREE . Zainstalował mi się 4 game to jest ten lineage 2 ? Naciskam na to na pulpicie

, ale nie

chce się włączyć , mimo to poradnik wspaniały tylko ja mam jakieś " problemy " .

xtiger54.jpg

Opublikowano

1. Brakuje Typowych blędów.

2. Kolega sobie zartuje zeby to ktos podpiął, nie jest napisane dobrze bo chociażby najważniejszy punkt właczenia gry jest ominięty.

Kolego by właczyć gre, trzeba odpalić 4game ktory w Sys Trayu sie właczy jaka mały żółty plus lub krzyż. Na ktorego klikamy prawym przyciskiem i zaznaczamy :Lineage2 EU. Otworzy nam sie strona https://eu.4game.com/lineage2 Klikamy Sign In(logujemy sie) > Wciskamy PLAY i powinna sie wlaczyć gra sama ;)

Tobie jeszcze sie sciagnie 5,600MB dodatkowo wiec conajmniej 4 godziny poswiecisz na sciagniecie; )

Nukereq.png
Opublikowano

@Up

Aby włączyć grę wchodzimy po prostu na l2.eu klikamy play ew. sign in jeśli nas nie zapamiętało .

Po co włączać przez launcher jeżeli wychodzi na to samo ?

@Edit

Grę uruchamiamy na stronie l2.eu .

Tak trudno się domyśleć , że trzeba kliknąć play ?

Czy trzeba dać Up'owi screeny jak kliknąć play ...

Opublikowano

@Up

Aby włączyć grę wchodzimy po prostu na l2.eu klikamy play ew. sign in jeśli nas nie zapamiętało .

Po co włączać przez launcher jeżeli wychodzi na to samo ?

@Edit

Tak trudno się domyśleć , że trzeba kliknąć play ?

Czy trzeba dać Up'owi screeny jak kliknąć play ...

czarq masz racje, przecież lineage 2 nie jest od 3 lat . Play to graj ... dobrze o tym wiesz tylko się nie potrzebnie czepiasz

xtiger54.jpg

Opublikowano

mam rozumiec ze zeby lognac sie na serwer to wiecznie musze wchodzic na strone internetowa i tam kilkac play ?? ( a poza tym launcher wyglada jak z jakiegos priva zaraz poszukam )

• 5 miesięcy temu...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Ja mam inny problem, mianowicie chcialam sobie sciagnac gre na drugim komputerze ale w ogole nie wyskakuje mi okienko play czy download, probowalam roznych przegladarek, ale ani na Chromie, Firefoxie i Operze nic nie ma, a na IE strona mi nie dziala bo wyskakuja jakies problemy, moze bedziecie wiedziec w czym tkwi problem?

Opublikowano

Tak , już Lineage 2 Off jest darmowy . Dla wielu jest to korzystna zmiana , lecz starzy wyjadacze poodchodzili już , co wiąże się z mniejszą ilością online [ który utrzymuje się w granicach ~ 1,5k ] .

Puff :*

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ej jak ja wchodze na ta pierwsza stronke to pisze zebym wpisala email zeby wziasc udzial w beta testach .. o co chodzi?

ej jak ja wchodze na ta pierwsza stronke to pisze zebym wpisala email zeby wziasc udzial w beta testach .. o co chodzi?

• Aive zmienił(a) tytuł na [Lineage2] Jak zagrać na oficjalnym serwerze europejskim [ L2 EU ]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...