Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc Skradzione konto

kondzio2607

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jak juz kiedys pisalem, zostal mi skradziony mail na ktorym mam konto w wr.

Pisalem do k2 juz 3 razy(2 razy nie podawalem danych typu stare haslo itp) i 2 razy nie odpisali mi wgl, a teraz czekam 2 dzien(czeka sie do 3) . Podaje im nowego maila na ktorego maja odpisac (obydwa sa na wp.pl)

Oto tresc wiadomosci ktora wyslalem im 2 dni temu (poufne info zastopie gwiazdkami) :

Hello!

`I have a problem. Someone broke into my e-mail address. On this address i have register a account with ID: *********. I was writing to administration of service www.wp.pl where is unfortunately they can't help me because all account details was change. I would like ask you to change my e-mail on your website because without new e-mail address I can't change for example password to my account.

There are a details to my account:

- previous password: ******** or *******( I don't remember exactly)

-purchased things:

1. 400 G1 date : ********

2. 400 G1 purchased code ESL on website playspan.com date : ********

3. 2400 G1 purchased code ESL on website playspan.com date : ********

4. Pernaments m60 - date : (((((((

- My IP : ************** - with the IP number I registered my account .

- last PromoCodes

1. 10 k dinar - *********

2. Premium 3 days Gold - **********

3. Combat Knife, L85a1 , mp5k Gold - *************** (I bought permanent weapon m60 and I got 3 free PromoCodes)

4. Mp7A1 and Famas red (15 days) - free PromoCode date : ***********

I look forward to quick answer from you on my e-mail address ************@wp.pl

Best wishes

Jak myslicie dobrze pisze ??? Niewiem czemu mi jescze nie odp, ale poczekam jescze dzien bo maja czas do 72 h. Dlaczego mi nie odpisują ? Za sensowne odpowiedzi like .

Opublikowano

Wiesz nie jesteś sam są też inni ale najlepiej poczekaj te 3 Dni jeśli ci nie odpowiedzą zrób im Spam wtedy na pewno ci napiszą na razie pozostało ci tylko i wyłącznie czekać nic nie zrobisz

To4KJ.jpg

Sygna by DJ

Opublikowano

Czasy leżą. Ale ogólny sens zachowałeś.

G1 na pewno zrozumie o co Ci chodzi :). Nie takie maile zapewne dostawali ^

Dobrze, że dodałeś tyle informacji o swoim koncie. Można być w dobrej myśli, tylko trochę cierpliwości.

32354141673387527780.png

Opublikowano

Pamiętacie jak zbanowali wszystkim konta ? ile ludzi pisało tickedów.Poczekaj bądz cierpliwie wspieram cię ;]

Ghost-Rider-flame-chain.gif
Opublikowano

Pamiętacie jak zbanowali wszystkim konta ? ile ludzi pisało tickedów.Poczekaj bądz cierpliwie wspieram cię ;]

I co odbanowali im account?? dostali coś ludziska za preprosiny ? bo tak zawsze g1 robiło :P

Ja wysłałem ticketa bo nie dostałem 2 promocodów ale czekam już tydzień i nic....

Kiedys pisałem to na drugi dzień odpowiedzieli a za 2 dni miałem już na koncie aw50f :)

Teraz zrobili coś z tym suportem i chyba na -

Opublikowano

@Ref

to ja zalozyciel tematu, nie wiem daczego tam nie moge nic pisac. Czekam juz 4 dni i dalej nic. Co mam robic. Moze nie moga nic napsiac na wp.pl ?? moze byc taki powod ? Prosze pomozcie

Opublikowano

mi też skradziono konto i napisałem do nich ticketa. Na pierwszą odpowiedź czekałem 10 dni. Oto co musisz im podać: (mi tak napisali)

- The approximate date when your account was compromised

- All the 7 Digit Order IDs \ Invoice numbers for the purchases made on this account for the month of December 2011 and you can also provide us all the ESN codes for the premium purchases made on your account:

1. Date of Birth

2. Date of account creation.

3. Name all the cities/region from where you use to access your account and their IP address (http://www.whatismyip.com).

Czyli musisz im podać datę w której konto zostało skradzione, data urodzenie, region, miasto i adres ip z jakiego grałeś na koncie i wszystkie użyte kody ESN.

Myślę, że pomogłem :)

metju.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...