Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hackniete Konto

Mike

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka. pewnie mnie kazdy zna tutaj na forum.. niestety dzis probuje zalogowac sie do silka, wchodze na postac i widze ze jest cala obrabana.. nie zostalo nic.. na postaci bylo ok. 40 kk pelne depo i 5 sosow.. postac miala 50 lvl full int..

teraz mam prosbe.. jesli ktos ma niepotrzebne konto z postacia 32+ lvl lub nawet 32 lvl i jest ona nie potrzebna to prosze o pomoc.. postac moze byc calkiem gola.. przepraszam ze tutaj to pisze ale 50 lvl to nie jest malo grania.. postac moze byc na jakiim kolwieg serwerze.. moze byc full int ub full str.. lub lekka hyhbryda ale nie calkiem..

edit: prosze takze aby konto byloo z sekretnym pytaniem iodpowiedzia bo niechce aby taka sytuacja mi sie powtorzyla

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

pustej 50 nie daje bo niechce aby wyszlo tak iz daje pusta 50 po miesiacy koles mowi ze oojebali mu konto i mowi ze na mnie.. konto takze nie posiada pytania do zmiany hasla dlatego napisalem ten temat bo tak to bym juz zmienil haslo i gral dalej.. inne propozycje abym dal 50 pusta odpadaja poniewaz ni8echce aby cos sie stalo takiego innym..

@Edit: temat mozna zamknac i usunac.. ktos mi juuz pomoze..

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...