Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

co kupic ?

GanerPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

mam okolo 70kk na solarze i nie wiem co za to kupic

kupilem juz dzika wojennego

Gram sura BM (nie potrzebuje itemkow do pvp dopiero od 65 bede mogl sie bic :) )

zależy mi o jak najszybszym wbiciu 61 lvla (nie chce expic na poli)

1363095337-U286162.png
Opublikowano

Dobry fms z dużymi średnimi. 5kątną tarcżę +8/9. Wyzywkę +8/9 . No i itemki z hp 1.5k hp /2k hp ;). I możesz wbijąć lvl na tym świniaku ( dziku ) :D No i musisz sobie jeszcze bufka zrobić :)

Zapraszam do oceniania i subowania :). Masz ciekawy serwer i chcesz z niego seriie let's play? PISZ PW :)

Opublikowano

Musisz mieć dużo obrony surą BM, ponieważ duszek zadaje dużo obrażeń, a ochronka na tym lvl jeszcze nie. Hełm i tarcza +9 oraz itemki z HP. Potem zainwestuj w FMS.

Opublikowano

narazie mam 16 lvl i wyzywke juz mam +9

PS co do szpona to zwykly +9 kosztuje okolo 100k a co do buffa to nie mam co robic bo mam za słabego PC i nie tnie mi sie jak mam 2 konta ^^ ( 512 ramu wiec nie ma sie co dziwic xD)

1363095337-U286162.png
Opublikowano

Bez buffa nic nie zdziałasz bm'm. Jeszcze wp/bodym to jakoś ujdzie, ale bm expić bez buffa nie wyobrażam sobie. Ale kup itemki z hp, oraz fms do expa, bo kupować jakieś tarcze na 21 nie ma sensu. Chyba, ze bd expił pare miesięcy ten 61...

Opublikowano

Jezeli grasz od zera to kup Fms +9 z dobrymi srednimi. Maska na 21 lv +9 , buty, bransoleta, naszyjnik 1k hp , wiecej nie ma co na razie . Zbrojka na 42 +9 . Na poczatku eq +6 , potem tygra +9 szeroki +9 i latasz

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Jezeli grasz od zera to kup Fms +9 z dobrymi srednimi. Maska na 21 lv +9 , buty, bransoleta, naszyjnik 1k hp , wiecej nie ma co na razie . Zbrojka na 42 +9 . Na poczatku eq +6 , potem tygra +9 szeroki +9 i latasz

FMS śr 35+

Tygre +9

5-konntna +8+9

i jedziesz ;)

yyy.. Tygrysia zbroja dla sury? Coś się Wam pomyliło :P

na początku nie inwestuj w eq tak dużo... szkoda kasy:) Eq +6/+7 w zupełnosci starczy,,, Chociaż mozesz kupić srebrna bransoletke na 15lvl +8/+9

Exp do 42lvl i kupisz wtedy mistyczna +8/+9 i czarna okragla +7-wystarczy! Helm na 21 +7/+8

Mocno zacznij inwestować w eq na 50+

Nie zapomnij o np butach 1,5kk - które kup na poczatku, puki sa tanie... Lada moment i zdrozeją :/

Opublikowano

FMS + 30śr

Srebną branze/z białego złota +9

Itemy 1/1,5 hp.

1332703407-U173186.png

"Bo My tu się szanujemy zamiast dupy sobie lizać!"

Opublikowano

jesli chodzi o buffka to zawsze sie jakis znajdzie osoba co bedzie chciala pobuffowac w v2 :)

najwyżej 2x dłużej bede expic :P

trudno :>

1363095337-U286162.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...