Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PepeHard[24/7][Dedyk][Hardcore]

PepeQmt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hardcore-300x225.jpg

Typ: Hardcore

Adres IP: f10.owncraft.pl:25008

Status: status.png?ip=f10.owncraft.pl&port=25008

informacje.png

Sloty: 26 (3 zarezerwowane)

Whitelista: no.png

Potwory: ok.png

Zwierzęta: ok.png

Nether: ok.png

team.png

[Owner]mamutos99

pluginy.png

/plugins

inne.png

Pewnie zastanawiacie się co ten hardcore ma takiego w sobie. A więc opowiem Wam o tym !.

1.Nowe itemy widoczne tylko na SpoutCrafcie ! (instrukcję craftingu dodamy już nie długo, launcher SpoutCrafta non-premium póki co niedostępny)

2.Diamenty ! Tak, posiadamy darmowe diamenty. Nie są one "zwykłe" są dosyć długie i trudne do przejścia, systemy antybugowania działają bez zarzutu ! Z jednego przejścia wypada od 7-10 diaxów (zależy od szczęścia)

3.Spawner świnek :) Darmowe mięsko musi być

4.To jest prawdziwy hardcore nie znajdziemy tu komend /home /spawn itp. Te komendy dostępne są dla Vip'a (do płatności przejdziemy za chwilę)

5. A resztę dowiecie się sami grając u nas !

Płatności za VIP'a // SuperVIP'a

VIP: Koszt równo 10 zł

SuperVIP: Koszt równo 23 zł

Aby zapewnić Wam, że pieniądze idą bespośrednio na serwer, obmyśliłem specjalny system płatności.

1.Zakładacie konto na ownserver.pl (login musi być taki, jaki posiadacie na serwerze !)

2.Przelewacie odpowiednią sumę do swojego portfela na ownserver.

3.Będąc w zakładce portfel, przelewacie odpowiednią kwotę na konto " mamutos99 " (bez "")

4.Zgłaszacie się do mnie na pw w grze lub tutaj. Według wzoru:

Nick z owncraft/gry:

Koszt SMS:

Data wykonania:

5.I to wszystko ja daję rangę, a Wy jesteście szczęśliwi :D

Nasze strony www:

Napisane na serwerze :)

No to zapraszam do gry :) Thanks for watching xD.Chcesz też taką prezentacje ?

http://www.mpcforum.pl/topic/516797-generator-publikacji-serwerow-mc/

PS. Dla teamu ! Jeśli linki do youtube/facebook'a/twitter'a są niezgodne z regulaminem, proszę o nie dawanie ostrzeżeń, lecz o usunięcie linków.

@edit już działa

// Bez linków zewnętrznych.

Hartseer.

Opublikowano

Przepraszam Was za male problemy ! Już wszystko wróciło do normy :)

@edit

Nie bylo mnie wtedy ... Podaj swój nick który chcesz wyrejestrować a zaraz się tym zajmę :)

Opublikowano

Serwer jest totalną klapa...

Administracja jest nie pomocna

Prosiłem go o usuniecie aktualnego konta bo przypadkowo wszedłem błędnym nickiem

Niestety nie mogłem liczyć na jego pomoc bo powiedział ze mam grac na tym...

Powiedziałem ze nie gram na tym serwie on "spoko"

Widać jak administracja dba o graczy (na serwie jest 2 na 26 graczy w tym jeden z nich to admin dodam ze ilość graczy cały czas wynosi podobną liczbę :) )

Uwielbiam gre na serwerach SkyBlock

Masz fajny serwer SkyBlock? Napisz do mnie!

Na serwerach jestem pod nickiem Aridion 

Opublikowano

@refresh

And Edit. SuperMod PiDPC zdegradowany do Gracz'a z powodu skarg. Nie szukamy kogoś nowego bo od teraz na serwerze prawo do Administracji serwerem ma tylko "Wyższość" ExtremeCraft i ja.

Opublikowano

Cyba poj****o! W czym "nie pomaga"? Jak nie pytasz to nie pomaga primo 2. Moderator czy Admin?(To ważne) Pierwsza osoba która pisała miała rację ale też tylko po części - w zasadach jest że nie można multikonta to mu go nie dałem, a druga osoba praktycznie nic nie opisała -_- tak wiec

Hello World!

Opublikowano

Sory za kolege on zna moje passy do konta szukacie może Reklamowca na serwer ? co ma kontakty i w 1-2 dni zrobi tak że serwer będzie full ? jak tak to gg 28103600 . Dogadamy się

Opublikowano

Zamykam na prosbe autrao

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...