Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Charles - pomysły na nowe bugi

BeNeQpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mamy już bug ze sprzedażą flaxów (ew. każdego innego przedmiotu) oraz na wypłatę z klanu.

Myślałem nad założeniem takiego tematu by każdy mógł napisać swój pomysł jak jeszcze można wykorzystać Charles do zarabiania kredytów.

Osobiście myślałem czy nie da się zrobić czegoś w skylabie, a dokładnie powielić pakiet wysyłania złotka. Macie jakieś inne pomysły?

Opublikowano

Człowieku a Ty co, pracujesz w służbie BugPointu ?

Mnie tu śmierdzi jakimś przekrętem, że będziemy wyszukiwać bugi,

a dzięki temu tematowi BP support będzie miał okazję łatwo to wykorzystać i naprawić.

Opublikowano

Trzeba się rzucać od razu?

Charles się rozwija dopiero. Wiele można znaleźć jeszcze.

Służba BP? Człowieku ogarnij się.

Od czego jest to forum? Właśnie siedzimy na TS'ie klanowo i się cieszymy, że sobie wypłatę z klanu potroiliśmy. Chciałem zbugować GG i straciłem 90 energii.

Ja tematu z bugami które dzisiaj użyliśmy nie zakładałem. Trzeba znaleźć bugi i zarobić na nich zanim BP je znajdzie i naprawi.

Opublikowano

Wy wymyślacie teorie spiskowe, a ja się pytam czy ktoś próbował skylab zbugować?

Na dłuższą metę zysk z tego niezbyt wielki ale zawsze jakiś.

Opublikowano

Taki temat ok, ale nie na polskim forum. Tu nie ma sensu się dzielić.

Od czego jest to forum? Właśnie siedzimy na TS'ie klanowo i się cieszymy, że sobie wypłatę z klanu potroiliśmy. Chciałem zbugować GG i straciłem 90 energii.

Ja tematu z bugami które dzisiaj użyliśmy nie zakładałem. Trzeba znaleźć bugi i zarobić na nich zanim BP je znajdzie i naprawi.

Charles sie rozwija? Charles wlasnie upada, ale ok :)

Opublikowano

Gdyby temat założył użytkownik forum z jakąś wyższą rangą, to bym tak nie napisał,

a tu... pijawka z 4 postami zakłada temat by szukać bugów i je szybko udostępniać :P

Opublikowano

BeNeQpl

Człowieku ogarnij dup*.

Żeby stworzyć jakiś "BUG" trzeba go wiele razy testować ... A nie, że raz no może dwa Ci się uda go zrobić , a Ty już wrzucasz na forum i oczekujesz podziękowań i Lajków ...

Takie jest moje zdanie. ;)

chujumuju

Opublikowano

BeNeQpl

Człowieku ogarnij dup*.

Żeby stworzyć jakiś "BUG" trzeba go wiele razy testować ... A nie, że raz no może dwa Ci się uda go zrobić , a Ty już wrzucasz na forum i oczekujesz podziękowań i Lajków ...

Zgadzam się ale mógłby ktoś jednak powiedzieć gdzie mnie więcej można coś kombinować . Ja osobiście bawiłem się Charlesem w ulepszanie przedmiotów czegoś wielkiego nie odkryłem ale coś tam trochę próbuje :P

Opublikowano

BeNeQpl

Człowieku ogarnij dup*.

Nie , ja odnalazłem buga na wylogwanie się z wrót przez kbota , odrazu napisałem na mpc , raz sam przetestowałem(przez przypadke odkryłem) , pytałem kolegów i działa. A gdyby to tak każdy się właśnie dzielił , za przeproszeniem srał w banie miesiące z tym bugiem , to BP się kapnie i to naprawi. I wlasnei oto chodzi , zeby z buga skorzystalo wielu ludzi w jak największym czasie , bo każdy bug(zazwyczaj) ma swój smutny koniec u programistów(nierobów) BP ;)

Opublikowano

A mi przestal charles dzialac. Jak cokolwiek chce zrobic przy wlaczonym charlesie to mnie wywala do strony logowania... Nie wiecie dlaczego? Tak od wczoraj wieczkorem mam...

Opublikowano

I taka prawda. BP tak czy inaczej naprawi jakiś bug, a po to jest forum żeby z nich ludzie zdążyli skorzystać.

Mówicie, że żeby zrobić bug to trzeba go testować? Założyłem ten temat po to by dać testerom coś to testowania.

Nie udało mi się ze skylabem ani razu. Dałem wam marny pomysł, pomóżcie mi coś z nim zdziałać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...