Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Kupować, czy nie?

SziSzaCaEu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam oto takie pytanie jak myslicie Maj-2 12 permów nie raportowany itp. za 80zł jest to bardzo tania cena a gosciu chce płatność pasafe card jak myślicie oszuka ? i co zrobić aby tego nie zrobił

Opublikowano

Zły dział, takie rzeczy pisz w dziale głównym. Co do topicu, dla mnie to trochę podejrzane, chociaż teraz konta do Combata słabo się sprzedają i może dlatego daje taką niską cenę...

Opublikowano

Ale 12 permów O_o

Powiedz mu żeby na allegro wystawił wtedy możesz spokojnie kupywać albo niech pierwszy da passy a potem ty mu zapłacisz.

Bo ty mu dasz PSC a on cie wyjebie i elo.

Trzeba uważać

@down bez kitu 80 zł za maja2 i 12 permow ;)

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Witam mam oto takie pytanie jak myslicie Maj-2 12 permów nie raportowany itp. za 80zł jest to bardzo tania cena a gosciu chce płatność pasafe card jak myślicie oszuka ? i co zrobić aby tego nie zrobił

po prostu nie kupować ;) jak się boisz, kup na allegro np. chociaż tam też mnie parę osób oszukało ;/

ehh.:)

Opublikowano

80 zł stanowczo za tanio

Racja. Konto z 12 permami na pewno tyle nie kosztuje. Takie konto na allegrń za 200 na pewno by się sprzedało. Zależy też jaki lev, ale to mało istotne.

Kup przez allegro lub wcale- wyeliminujesz szansę oszustwa.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

właśnie gościu jest bardzo zaufane i mówi że psrzedaje bo ma MPCforum i mu dizecko sie urodzi i chce pasafe bo ma jakas gre ktora nie wymaga tyle czasu co ca a konto na allegro on nie ma ;/

Opublikowano

właśnie gościu jest bardzo zaufane i mówi że psrzedaje bo ma MPCforum i mu dizecko sie urodzi i chce pasafe bo ma jakas gre ktora nie wymaga tyle czasu co ca a konto na allegro on nie ma ;/

Ale ściema ma żone i dziecko sie urodzi powiedz mu że jak jest pełnoletni śmiało może zakładać konto na allegro to 10 minut ^^

Inaczej nie kupuj mi sie wydaje że to jakiś gimbus

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Nie ma allegro, ani innej zaufanej strony do handlu to nie kupuj . Chyba,że jesteś tak bogaty jak jedna osoba z forum (nazwała nas biedakami) i nie szkoda ci 80 zł to jedziesz z koxem .

9368_gold.png

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano
3.5 Powtarzanie po kimś tego co napisał będzie uznawane za spam i karane warnem

<_<

95% odpowiedzi na nie.

Jeżeli mu nie wierzysz..porozmawiaj bardziej z nim.

(Niech da Ci ss'y permów , może to jakieś badziewia)

Najwyżej jak oszuka , możesz załatwić sprawę na policji.

Lecz mym zdaniem , to samo jak inni to konto jest podejżane.

Aby nie było już powtarzania , zamykam.

Jak bd miał jeszcze jakieś pytanie , wal na PW/GG.

EOT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...