Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM]STALOVE hehe

wacikk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kerkava i jazda :)

Nie nawidze USB, to są durne kable, które nic nie umieją poza nagrywaniem bociarzy.

A dlaczego nagrywają? Bo w dupe ciągle od wszystkich dostają!

Opublikowano

Nie nawidze USB, to są durne kable, które nic nie umieją poza nagrywaniem bociarzy.

Co nie zmienia faktu że stalove to w żyć jebana szlaufa

Opublikowano

Co racja to racja sami na botach u nich latają jeden koleś zrobił na bocie 21 lvl pułkownika A że 2 warny dostał to miał 20 lvl ale nadal pułkownika Przydałby sie ktoś kto by ich odpalił na czerwono i klepal .

Opublikowano

Nie , to nie jest kerkava. Kerkava bazowała się na początkowych wersjach kerkavy , a teraz jest pisana samodzielnie - z dosc sporymi błędami.

A zaś merkava jest bardzo dobra. Mi się wydaje że to merkava.

btw. tak , odpalajcie USB na czerwono , póżniej dziwoto że ranga spadła o 1k ze wzgledu na dedy.

Opublikowano

USB to sami idioci, i zawsze tak było i będzie wg. mnie ;)

Opublikowano

Co nie zmienia faktu że stalove to w żyć jebana szlaufa

Jesteś kozak, to kurwo powiedz nick, nie oceniaj jak kogoś nie znasz, jebany to jestes Ty w dupe przez 24h przez psa. Na tym filmiku ja latałem, i co z tego. Ale prosze Cie grzecznie, ODPIERDOL SIE OD KOGOŚ, jak dostajesz od tego kogoś w pizde!! Że jesteś zerem nie tylko w grze to pokazujesz właśnie takim pisaniem!

temp0166.png
Opublikowano

Jesteś kozak, to kurwo powiedz nick, nie oceniaj jak kogoś nie znasz, jebany to jestes Ty w dupe przez 24h przez psa. Na tym filmiku ja latałem, i co z tego. Ale prosze Cie grzecznie, ODPIERDOL SIE OD KOGOŚ, jak dostajesz od tego kogoś w pizde!! Że jesteś zerem nie tylko w grze to pokazujesz właśnie takim pisaniem!

Ja zwę sie namor :) i o to mój nick , :D dostaje od ciebie w pizde ? hahahha kurwa szkoda że nie gram na tym pl1 . Ale z tego co pamiętam to jak grałem to kto inny w pizde dostawał , zresztą ja w przeciwieństwie do ciebie posiadam " PRĄCIE " jeśli wiesz co to jest dziewczynko :) także bansuj dziffko i tak wiem że latasz na tym syfie

Opublikowano

A kto to ten STALOVE wlasciwie, bo nie slyszalem o gosciu?

To tak zeby nie bylo ze offtop ;)

Kozaczysz przez neta, ciekawe czy w rl też tak kablujesz na wszystkich?

USB to cioty, kozaki jak jest 10vs1 a jak mniej to dostawali w dupe ;)

A te twoje dissy to normalnie topka światowa, ide płakać.

Pewnie nauczyłeś się wczoraj w podstawówce, jak

koledzy po tobie jeździli, no nie?

@Down

Fakt, poprawiłem ;)

Anyway Usb to szmaty, i nooby ;)

Opublikowano

A kto to ten STALOVE wlasciwie, bo nie slyszalem o gosciu?

To tak zeby nie bylo ze offtop ;)

Hehe, też cie kocham ;) Kozaczysz przez neta, ciekawe czy w rl też tak kablujesz na wszystkich?

USB to cioty, kozaki jak jest 10vs1 a jak mniej to dostawali w dupe ;) Sorka nicku nie podam, bo nie

latam już na serwie pl1, z powodu idiotów tam grających ( Np. popatrz na swoj nick i dowiesz sie o kogo chodzi ).

A te twoje dissy to normalnie topka światowa, ide płakać. Pewnie nauczyłeś się wczoraj w podstawówce, jak

koledzy po tobie jeździli, no nie?

Ps. Oceniłem tak was, po waszym zacohwaniu. Pewnie średnia wieku w USB to 12, no nie?

Wiecej ci nie odpisze, ale poczytam jak denerwujesz się opnią kogoś w intenecie kogo nie znasz :)

Szkoda mi dostawać 5% za flame.

te szefie ale to było do mnie o stalovym :D

Opublikowano

Adrian11219 to odpalaj USB na czrewmono i bedziesz padala haha

tak tak jak mnie w 10 złapią to ubiją nie zapominaj że z 10 z tego pl1 by sie na nich złapało , kilkuludzi co am grało ale już nie gra spoko typki tam jeszcze chyba ze 2 spoko ludzi gra a i kozaczków co zaczepiają padają i sie klanem zasłaniają nie brakuje
Opublikowano

osra stalowego,niech go banują przejme szefa :rolleyes: czepiacie sie jak byście nigdy nieprubowali jak działają zabawki na namieżanie

Aha i osrac noobakillera" kozak w necie pizda w swiecie "co ty możesz wiedziec o usb?chyba ze tyle razy dostałeś po dupie że aż ci nerwy puszczały i gasiłes monitor.

Ja lubie jak klanow gracze wpadają na nasze mapy ,zawsze sie znajdzie zgubiona owieczka co juz z niej niewyleci.

Znalazłem jeszcze jeden filmik

po jakiego Grzyba robi z siebie gwiazde pl1,koksa MMO jak tak naprawde chuja umie grac uczciwie :huh: .

5% za gimbusa ? wes ogarnij

Opublikowano

osra stalowego,niech go banują przejme szefa :rolleyes: czepiacie sie jak byście nigdy nieprubowali jak działają zabawki na namieżanie

Aha i osrac noobakillera" kozak w necie pizda w swiecie "co ty możesz wiedziec o usb?chyba ze tyle razy dostałeś po dupie że aż ci nerwy puszczały i gasiłes monitor.

Ja lubie jak klanow gracze wpadają na nasze mapy ,zawsze sie znajdzie zgubiona owieczka co juz z niej niewyleci.

Znalazłem jeszcze jeden filmik

po jakiego Grzyba robi z siebie gwiazde pl1,koksa MMO jak tak naprawde chuja umie grac uczciwie :huh: .

Uwierz mi :) ja sie nigdy w te zabawki na autonamierzanie nie bawiłem

Opublikowano

STALOVE to szmata ciagle bym go ubijal ale szkoda mi powazki na takiego kogos, wez koxie zmien firme czy niech cie zbanuja to bym ci szefa przejal i by bylo git.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...