Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagi na dedyku :(

Woodstocker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem mianowicie na moim serverze dedykowanym sa czeste crashe i lagi :(.

Pluginow mam tak z 10/15.

Hostuje na gameserv.pl

Z góry bardzo dziękuje

Przepraszam ze tak nie ludzko napisane ale sie spiesze ^^.

Opublikowano

Ściągnij plugin NoLagg, a co do crashów to może coś źle jest w permissions albo coś z bukkitem ;)

FizzyFisherman_eune_57_3_logo.png

Opublikowano

Na Twoim dedyku? zacznijmy od tego, że jest to własnością firmy hostingowej.

Opublikowano

nie nabijaj postów na bez sensu postach

Myślisz, że mi zależy na postach? Chyba sobie ze mnie teraz kpisz, nie mam 14 lat żeby rywalizować postami między innymi użytkownikami. Te forum składa się tylko z samych dzieci, ale niestety jest to prawdą. Nawet cała ekipa moderacyjna nie ma jednej porządnej osoby, która wniosła by coś nowego. Jest to moja opinia na temat tego forum, zapewne zostanę ukarany banicją, czy też ostrzeżeniem, ale szczerze to wali mnie to. Mam nadzieje, że przyjmujecie także krytykę.

Co do Twojego marnego tematu:

Gameserv.pl - zapełnia swoje maszyny dlatego odczuwasz laggi, które nie są z Twojej winy. Pisz do nich, a nie zaśmiecasz te marne forum.

Opublikowano

Myślisz, że mi zależy na postach? Chyba sobie ze mnie teraz kpisz, nie mam 14 lat żeby rywalizować postami między innymi użytkownikami. Te forum składa się tylko z samych dzieci, ale niestety jest to prawdą. Nawet cała ekipa moderacyjna nie ma jednej porządnej osoby, która wniosła by coś nowego. Jest to moja opinia na temat tego forum, zapewne zostanę ukarany banicją, czy też ostrzeżeniem, ale szczerze to wali mnie to. Mam nadzieje, że przyjmujecie także krytykę.

Gameserv.pl - zapełnia swoje maszyny dlatego odczuwasz laggi, które nie są z Twojej winy. Pisz do nich, a nie zaśmiecasz te marne forum.

Hm nie ogarniam cie ^^.Jezeli chcesz sie wyżalić to idz na inny post a nie ten :).Czy tutaj jest napisane prosze sie wyzalac po polowa uzytkownikow mpc to dzieci ^^?

Tak wogole to te ''dzieci'' chca chociaz mi pomoc a nie krytykowac innych jak ty ^^.

Opublikowano

Nikt nie każe robić Ci tutaj od razu flamewarów ;)

Topic ..

No tu raczej wyjaśnili, oni hostują wiele serwerów a znając życie, mają małą przepustowość łącza.

OndteAw.png

Opublikowano

Zacznijmy od tego że powiesz mi ile masz ramu / slotów na serwerze.

To też zależy od lagów ;)

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Jestes jedna osoba która czuje oraz rozumie to co ja .Dobrze ,że nie jestem tutaj sam :)

Aby nie było offtopu: Możliwe ,że dobrałeś złe pluginy które pod duza liczba zapytan czesto padaja , podaj nam kod z konsoli a mozliwe ze pomozemy !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...