Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

serwer na mineserv.eu

xXInvictumXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Jakie macie zdanie o serwerze gry na stronie mineserv.eu ?(Chodzi mi o pakiet bronze)

Czy są tam lagi i czy nie ma dużych problemów z serwerem ?Czy da się zapłacić sms'em ?

i jak wygląda zakładanie serwera na dedyku ? Zamiast IP hamachi wpisuje się IP podane przez stronę ?

Za wszystkie odpowiedzi z góry dziękuje.

4875_blue.png  [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Pakiet bronze - jeżeli zamierzasz postawić na tym serwer, odpuść sobie, ja mam Gold. Nie ma lagów, mam pakiet bronze na grę survival.

Nie ma lagów ani problemów z serwerem. Tak da się płacić SMS'em.

Zamiast IP hamachi wpisujemy s[iD serwera przydzielonego dla twojego serwera].mineserv.eu:[port] np. s4.mineserv.ey:26672

Licze na lubie to.

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Gość                
Opublikowano

@UP Gówno prawda wszystko się da tylko trzeba umieć.

@Topic Bardzo dobry hosting polecam.

Opublikowano

mam serwer Bronze z kumplami i smiga az milo, pluginy mozna wgrac, ale o tym kiedy indziej ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...