Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kennen - AD czy AP

Pawci0462

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tych tematow bylo juz tak duzo... KENNEN AP I KONIEC!

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

Kennen only AP. Jak zrobisz morgane czy sorake pod ad to też będzie coś bić, ale to jednak nie to. Tak samo Kennen...

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

A graliscie kiedys kennenen pod AD? PEwnie nie wiec sie nie wypowiadajcie ^^

Amumu to tez dla was jest mag only, bo ma skille pod ap ? haha

Widze, ze na tym forum osoby ktore sie wypowiadaja w dziale o lolu to w 95% 20 lvlowcy ^^

V2tsZWpPX19fZXV3X19fNTQ2X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzNfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Japierdole nastepny, wbijcie to sobie do ban ze kennen jest casterem ma przeliczniki pod ap wiec sie go KURWA NIE ROBI POD AD.

TwistQ4ever_eune_9_1_logo.png

Jeb*ć brązy XDDDD

Opublikowano

Identyczny temat byl wczoraj. Tak pod ad tez mozna robic i w cale nie jest slaby

Jest o wiele slabszy niz ap. To tak jakbys zrobil karthusa na ad tez moglby byc dobry ale ma przeliczniki pod ap wiec sie casterow nie oplaca budowac pod ad.

TwistQ4ever_eune_9_1_logo.png

Jeb*ć brązy XDDDD

Opublikowano

zgadzam sie z panem up.

Mozna jeszcze robic bulid jak pod hybryde i tez da rade. wszystki zalezy od tego na jakiego przeciwnika trafimy i czy potrafimy wykorzystac caly potencjal kennena czy bedziemy dobrze lasthitowac jaki bedziemy miec team itp.

u1lc.png
Opublikowano

Kurwa mac, sami znawcy Kennena się odezali.. Gram nim od dłuższego czasu i robiłem go dosłownie pod wszystko.

AP Kennen jest lepsza, co do tego nie mam wądpliwości, aczkolwiek chyba nikt z Was nie grał Kennenem pod AD.

Attack Damage w połączeniu z Attack Speed na Kennenie, daje nam:

-siłe ataku porównywalną Vayne, Caitlyn czy nawet Gravesa.

-stun co 12rzutów shurikenem, co w połączeniu z dużą szybkością ataku i skillami zaznaczającymi, dają nam stuny co 5sekund. (3 zaznaczenia znakiem burzy dają stun).

Nawet nie kupując nic pod AP na Kennenie, jego Q nadal jest zajebiste. Tak samo jak reszta spelli. Combo jakie można zrobić tą postacią, jest okropne!

Jeśli nie znacie się na tej postaci, to proszę, nie piszcie tutaj. Ktoś nawet napisał, że np Soraka pod AD jest zła... Przestań kurwa pierdolić głupoty i zagraj Soraką pod kryta z dużą siłą ataku. Tak więc dzieci z elo mniej niż 1600 żegnam i zapraszam tutaj lepszych graczy, którzy na 100% potwierdzą, że na rankedach co 3 gry widać Kennena pod AD, który niszczy system i rozpierdala wrogów niczym elektrownia atomowa, która rozpierdoliła cały Czarnobyl w pizdu.

Większość dzieci nawet nie ma honoru do własnych przeciwników i gdy przegrywają grę, to tylko jeden skrót przychodzi im do głowy. - BG.

Pamiętajcie, iż pisząc "GG czyli Good Game" wyrażacie przeciwnikowi szacunek, tym samym pokazując, iż potraficie przegrywać jak prawdziwi gracze.

Jeśli ktoś nadal wądpi w Kennena AD, to zapraszam do wspólnego duo rankeda, a pokaże Wam, że potrafiąc nim grać, można rozpierdolić każdego.

Ile masz elo w lolu? Tak z ciekawości pytam, bo jak widzę że robisz sorakę pod Ad to .....

1325709277-U24240.png

Sygna i avatar by *ZiomQ*

Opublikowano
Japierdole nastepny, wbijcie to sobie do ban ze kennen jest casterem ma przeliczniki pod ap wiec sie go KURWA NIE ROBI POD AD. 

Powiedz to ludziom z Moscow5.

Jak dla mnie nie ulega wątpliwości że kennen pod ad potrafi być mocny.

Owszem pod ap jest bardzo mocny, ale jedno nie wyklucza drugiego.

To całkiem inny styl gry więc sądze że trudno porównać i jasno stwierdzić który jest lepszy.

Opublikowano

up

Z soraka ad to troche przesadzil choc nie wiem bo soraka gralem pare mies teamu i tylko raz bo nie podobala mi sie ta postac choc pare razy zdarzylo mi sie spotkac taka sorake i na poczatku byla dosc silna ale pozniej byla free kilem ;p

W dobrych rakach kazdy bulid jest dobry :)

u1lc.png
Opublikowano

Ile masz elo w lolu? Tak z ciekawości pytam, bo jak widzę że robisz sorakę pod Ad to .....

Ile ty masz lat?/ Takim idiotą jests? Nikt tu nie rozmawia o Sorace tylko o Kennenie.

Takie pytanie do Ciebie: Ty robisz Rammusa pod AP? bo on ma przeliczniki na ap... Odpowiedz.

Opublikowano

Ile ty masz lat?/ Takim idiotą jests? Nikt tu nie rozmawia o Sorace tylko o Kennenie.

Takie pytanie do Ciebie: Ty robisz Rammusa pod AP? bo on ma przeliczniki na ap... Odpowiedz.

No kurwa dalej róbcie sorake pod ad to będą mieli beke z was. Głupie pytanie. Oczywiste że rammusa nie robisz pod ap. Chyba że to nowa meta. W takim razie idę grać Heimerdingerem pod ad w jungli.

Po za tym kennen jak dla mnie only ap.

1325709277-U24240.png

Sygna i avatar by *ZiomQ*

Opublikowano

No kurwa dalej róbcie sorake pod ad to będą mieli beke z was. Głupie pytanie. Oczywiste że rammusa nie robisz pod ap. Chyba że to nowa meta. W takim razie idę grać Heimerdingerem pod ad w jungli.

Po za tym kennen jak dla mnie only ap.

To, że dla Ciebie kennen jest only AP nie oznacza, że AD nie jest viable. M5 pokazali co taki kennen może zrobić, a po turnieju nagle zaroiło się kennenami ad.

Ja również wolę kennena ap. Pod ad wolę "normalnego" ad carry, jednak uważam, że oba buildy są viable.

Opublikowano

Widać Coppaman zna się tak na LoL'u, jak mój dziadek na używaniu komputera. Mam 1624 elo w tym momencie i zapraszam Cię do wspólnej gry, o ile masz przynajmniej 1400....

FyvzeeY.png

Opublikowano

Kurwa mac, sami znawcy Kennena się odezali.. Gram nim od dłuższego czasu i robiłem go dosłownie pod wszystko.

AP Kennen jest lepsza, co do tego nie mam wądpliwości, aczkolwiek chyba nikt z Was nie grał Kennenem pod AD.

Attack Damage w połączeniu z Attack Speed na Kennenie, daje nam:

-siłe ataku porównywalną Vayne, Caitlyn czy nawet Gravesa.

-stun co 12rzutów shurikenem, co w połączeniu z dużą szybkością ataku i skillami zaznaczającymi, dają nam stuny co 5sekund. (3 zaznaczenia znakiem burzy dają stun).

Nawet nie kupując nic pod AP na Kennenie, jego Q nadal jest zajebiste. Tak samo jak reszta spelli. Combo jakie można zrobić tą postacią, jest okropne!

Jeśli nie znacie się na tej postaci, to proszę, nie piszcie tutaj. Ktoś nawet napisał, że np Soraka pod AD jest zła... Przestań kurwa pierdolić głupoty i zagraj Soraką pod kryta z dużą siłą ataku. Tak więc dzieci z elo mniej niż 1600 żegnam i zapraszam tutaj lepszych graczy, którzy na 100% potwierdzą, że na rankedach co 3 gry widać Kennena pod AD, który niszczy system i rozpierdala wrogów niczym elektrownia atomowa, która rozpierdoliła cały Czarnobyl w pizdu.

Większość dzieci nawet nie ma honoru do własnych przeciwników i gdy przegrywają grę, to tylko jeden skrót przychodzi im do głowy. - BG.

Pamiętajcie, iż pisząc "GG czyli Good Game" wyrażacie przeciwnikowi szacunek, tym samym pokazując, iż potraficie przegrywać jak prawdziwi gracze.

Jeśli ktoś nadal wądpi w Kennena AD, to zapraszam do wspólnego duo rankeda, a pokaże Wam, że potrafiąc nim grać, można rozpierdolić każdego.

kurwa macie tutaj mądrego człowieka, a i tak musicie hejtować ?

AP Kennen - car bomba

AD Kennen - taki zajebisty, że czarnobyl to pipa nie wybuch. (aczkolwiek cait go miecie w early, za duży range, oczywiście ogar cait)

fakt, że kennen nadal jest rzadkim zjawiskiem bo jest niedoceniany - pozostaje

167161466687770313241.png

Opublikowano

Kennen można grać ap i ad i kurwa nic więcej.

Co z tego że jakiś debil napisze że gra się only ap może on tak gra.

Przyfarmiony ad kennen robi większy rozpierdol i wcale nie traci dmg ze skilli.

mam nim wygrane 76% rankedów na 21 zagranych w tym 5 razy ad i 5 razy wygrane i uważam że jest zajebisty.

Wy mówicie soraka pod ad i rammus pod ap a my rozmawiamy o kennenie i tylko wyłącznie o nim.

Możecie się śmiać kennen ad ale jak będziemy z nim na lanie i nie będzie trollował po prostu was rozpierdoli.

tyle ode mnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...