Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Minecraft nie działa

BlackDaager

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,

mam pewien problem z minecraftem. Mianowicie co około 20 minut wyłącza mi sie komputer gdy gram. Jest to chyba zuzycie procesora czy coś. Ale nie o to mi chodziło; wczoraj sobie spokojnie gram i komp sie wyłączył. dobra czekam chwile i włączyłem i wchodze na minecrafta i sie nie da. Klikałem w niego chyba z 30 razy i nic. Sćiągałem juz kilka innych wersji itp. i nic nie działa. Oprócz tego nie mam tego folderu .minecraft

Prosiłbym, abyście dali mi lin do downloadu i jakis poradnik do dobrej instalki najnowszego Minecrafta najlepiej z opcją Force Update. Oraz aby przy okazji zainstalował mi się ten folder. Możecie też napisac mi co zrobić, aby nie było takiego zużycia procesora. Chociaz nie jestem pewien czy to jest to :)

PS. Wersja minecrafta NoPremium :] A za odpowiedzi które mi pomoga za link i poradniki będzie Lubie To :)

"Życie to gra, a my jesteśmy zwykłymi pionkami"

Opublikowano

Błąd? Nie pisałem, że jakis wyskakuje :)

Nie znam ich dokładnie ale znam dobrze :)

Procesor 2-rdzeniowy 2,41 GHz

2 GB ramu

Grafika nVida GeForce 1 GB

Gdzieś tak nie pamiętam dokładnie jak juz dowiem sie na 100 % powiem. Ale komputer nie ejst słaby więc chodzić powinno :)

Opublikowano

Skorzystaj z tego launchera:

http://www.mpcforum.pl/topic/481266-nowy-launcher-minecrafta-new-minecraft-launcher/

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

kajsksus dzięki za dobre chęci :P Ale ja już z niego korzystałem i to samo :( A po za tym musze mieć ten folder .minecraft

Opublikowano

@Refresh

Nie chciałbym spamowac ale bardzo proszę o zainteresowanie sie moim temamtem :) Nie mam co robić a z minecraftem bawiłem sie duzo i dalej nie działa :/ Proszę o pomoc.

Opublikowano

Zainstaluj najnowsze stery do grafy

Zainstaluj mod OptiFine

Graj z mniejszą widocznością

Zainstaluj Jave 6 update 31 :)

P.S. REF ROBIMY CO 24 h :|

Opublikowano

Anty Virusa nie mam wogóle :P Sorki za ten refresh ale chce sobie pograc :) Sterowniki sa najnowsze bo dopiero co wymieniałem karte graficzną i dostałem nowe. A mam do was pytanie. Czy folder .minecraft tworzy sie od razu? Bo ja go nie mam no i jak bez niego ma minecraft chodzić. Czy bez niego też chodzi czy jak. Jak ten folder powstaje? Zainstaluje Jave i ten mod i odpowiem :)

Opublikowano

No cóż matriksen dzięki i reszcie też :] Już dzziała wszystko pieknie. Matriksen i Diosminex dostaniecie Lubie To a moderatora prosze o zamknięcie tematu :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...