Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Hardcore No-Premium

cxxus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam zamiar stworzyć serwer Hardcore No-Premium [cd. tego, że kill i nowe konto - znajdę rozwiązanie ;)].

Gralibyście na nim? Co musiałoby tam być? Na ile ban?

Postaram się dostosować.

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

Ban będzie minimalnie na 5 dni. Więc pomysł odpada.

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

Joda wiem, ale co ma być, a czego ma nie być. :D

Już zaczynam przygotowywać pliki serwerowe.

Opublikowano

Dobra, czyli tak :

* - Ban na 5 dni [możliwość unban za sms'a]

* - Brak LWC

* - Rejestracja SMS (Tani, jakieś 6.15 MAX!)&

* - Duży i ładny spawn ze strefą Non-PVP.

& - aby nie było, że gracz zakłada konta i wbjia ponownie pod innym nickiem.

Komu pasuje pisać tutaj, komu nie pasuje pisać co poprawić [od razu mówię, że rejestracji oraz LWC nie zmienię].

Opublikowano

ban minimalnie na 5 dni, mogę dać więcej ;D

Opublikowano

Zależy. Serwer pod zarabianie czy pod zabawe ?

Zabawa

Ban=24h

Cena za odbanowanie 0.60gr

Zarabianie

Ban=72h

Cena za odbanowanie ok. 3zł :)

Takie są moje propozycje.

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

Pod zabawę, ale ban minimalnie na 5 dni tak jak mówiłem, ponieważ nie będzie tak łatwo na serwerze. Cena za odbanowanie także nie może być wysoka, za 5 złoty unbanunujesz się 6 razy. A tak to tylko 2 :)

I tak dziękuje za propozycje, serwer jest już wprowadzany w życie :)

Opublikowano

Widać, że chodzi tutaj tylko o kase ^^. Rejstracaja płatna, odbanowanie płatne. Jeśli ma być 5 dni to połowa by nie wróciła...

Opublikowano

MaT, a jak wyobrażasz sobie Hardcore No-Premium? Dam wam rejestrować się pod milionami nicków i co, nie będzie hardcore tylko coś w stylu Survivalu... Z banem na nick. Niech nie wraca, nie znajdzie drugiego takiego serwera ;-) Serwery Hardcore No-Premium najczęściej zamieniają się w Survival z powodu, że nikt nie ma zamiaru grać na hardcore, bo wystarczy, że zmieni nick i idzie grać dalej. U skkf'a jest premium i ban na 7 dni, i jakoś prawie cały czas w południe pełny...

Opublikowano

powiem ci gdyby Notch/jeb Dodał coś takiego jak unikalne Id twojego systemu, i na tej podstawie można by było banować to wtedy by było w miarę ok. a jak na razie polecam Zwykły BAA + BAN IP i jakoś powinno lekko zapobiec.

Opublikowano

Tzn. tak, nie potrzebujemy bana na IP bo mamy system rejestracji, który zanim wpuści na serwer musi zarejestrować się w panelu co zmienia to, że system sprawdza czy takie IP nie istniało, ale neostrada, proxy itp - trzeba wprowadzić, chociaż 3.69 za wejście, dzięki temu będziemy w stanie opłacić serwer a do tego nie będziecie tworzyć kont. ;-)

Opublikowano

Dobra, czyli tak :

* - Ban na 5 dni [możliwość unban za sms'a]

* - Brak LWC

* - Rejestracja SMS (Tani, jakieś 6.15 MAX!)&

* - Duży i ładny spawn ze strefą Non-PVP.

& - aby nie było, że gracz zakłada konta i wbjia ponownie pod innym nickiem.

Komu pasuje pisać tutaj, komu nie pasuje pisać co poprawić [od razu mówię, że rejestracji oraz LWC nie zmienię].

1) Ban na 5 dni i możliwość odbanowania za sms na serwerach hardcore to będzie dobre.

2) Brak LWC + Jobs + Chest Shop itd.

3) Rejestracja płatna ? I później jeszcze trzeba płacić za odbanowanie bo się dostało na 5 dni ? Dzięki takiej wizji tego serwera nie postoi on długo ... Rejestracja powinna być darmowa, a odbanowanie powinno być do 3,69 zł MAX !

4) Bardzo dobry pomysł ze strefą non-pvp, ale na tym Spawnie powinny być jeszcze mury, aby gracze którzy będą chcieli zabijać nowych graczy nie wypychali ich poza strefę i ich tam nie zabijali.

Kocham mame

Opublikowano

Ten serwer bedzie kolejnym dnem mpcforum, płatna rejestracja? xD wejdzie 5 dzieci ktorym nie szkoda kasy. a co do bana na 5 dni to przesada i po tym, ze pytasz na forum co dac a co nie widac ze jestes noobem ktory leci na kase (bo chce zarabiac jak skkf)

35353.png

18703.png

32266.png

Opublikowano

Pff.. Wbij na serwer SexiMinecraft(Nie moj ale polecam! Jestem jego fanem) Nie jest to tryb hardcore ale 100 % survival. Możliwość walki na arenie itp. Zobacz:) Lepszy 100 % survival niż Hardcor. Mówię Ci..

Opublikowano

1.zrób darmową rejestracje

2.ban 1 dzień max a szybszy unban sms za 1 zł

3.dobry ten pomysł z no-pvp tam gracze mogli by wymieniac się itemami itp

Opublikowano

1. Nie może być darmowa, bo gracze będą zmieniać nicki, zrozumcie, kur** bo wam zaraz coś zrobię, raz wysłać sms'a za 3.69 to ine jest problem...

2. 1 dzień? Tak, jabłka na sośnie... To nie będzie hardcore.

3. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...