Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Chce sprzedać moją licencje na Ibota

kazmiz623

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich zainteresowanych kupnem licencji do Ibota .Sprzdaje mojego Ibota bo kończe definitywnie z Dark Orbit konto na Pl3 już poszło została mi jeszcze ta licencja na Ibota i dorzucę jeszcze kabota z GG (tylko trzeba będzie przenieś licencje na inne id za pare złotych) plus pare gratisów :D

Ok to teraz przejdę do konkretów:

1.licencja do Ibota z gg na 98 dni tzn. do 2012-05-23 + 13591 kodów do capatcha

2.Kbot z gg (tylko trzeba będzie przenieś licencje na inne id za pare złotych)

3. 11 kont kredkowych tzn. 10 lenovo i 1 golec , konta są rozmieszczone w każdej firmie na pl3

4. Klan kredkowy z tymi kontami daje duże zyski w postaći kredytów

5. Jak już wcześniej pisałem troszkę mi się w tym moim klanie kredkowym uzbierało a dokładnie na dzień dzisejszy (1.772.807.422 kredytów) co na allegro jest warte około 80 zł .Miałem dorobić jeszcze kilka kont i sprzedawać je na allegro ale mi sie odechciało dlatego może przyszłemu właścicielowi tego zestawu będzie chciało się dorobić np na premke albo przelew przy MHH jak robi kilka osób z czołówki rankingu.

Zainteresowanych proszę o kontakt na GG 3810045. Gdy ktoś wyrazi chęć kupna tego zestawu na 100% to wystawie na allegro żeby uniknąć niepotrzebnych nie domówień i nie porozumień ,chciał bym dostać za ten zestaw 100 zł .

Pozdrawiam i gorąco polecam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...