Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]GothMachines EsCaPe

dawid1000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

moze i fajna jest ta mapka ale odpalilem pierwszy minus to ze zaczyna sie na samym koncu juz mapki 2 minus to kliknołem ppm na wajchę to sie rozwalila razem z calym mechanizmem tak jest ze wszystkimi mechanizmami rozwalaja sie

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Opublikowano

Nie ma za co przeciecz po to ją robiliśmy :)

Mamy jeszcze 1 mapke escape

http://www.mpcforum.pl/topic/474281-redox-mapka-minecraft-esscape/page__fromsearch__1

• 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zjebaliście w pytaniach (nie na początku). Są prawie wszystkie odpowiedzi pozaznaczane. tylko jedna trzeba dzwignie pociągnąć. Sa zaznaczone poprawnie prawda i fałsz. Zjebaliście. Trzeba było dać negacje i by były dźwignie w tym samym stanie. Ale jak się nie zna wogóle na redstone....

I co ma gta4 do minecrafta?! Skąd mogę wiedzieć kto to CTSG i JjayJoker? I skąd mam kurwa wiedzieć czy jakiś "GothDawid" zna jakiegoś "SzymciokPl"?! Skąd mam wiedziećx czy gothdawid ma swój serwer? Na niektórych tabliczkach nic nie widać bo są za jasnym kolorem napisane. Skąd mam znać jakiś zasrany odpowiedni kod?! W kilku pokojach mam go wpisać. Bardzo krótki escape.

Ogółem escape słaby a wykonanie CHUJOWE!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...