Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytania]ban

leon301

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

były i sa coraz czesciej dawane juz nawet nie opłaci sie chyba puszczasz na dłusza mete bota;(

Wacik ty kórwo jebana ostatnio jakiś czas temu ubiłeś mnie na 1-3 hoć jesteśmy z tej samej firmy.I nnie tłumacz się przez pomyłkę bo uciekałem ci przez pół mapy i na porcie pękłem(pamiętasz suko) nie daruję ci tego hujku.

były i sa coraz czesciej dawane juz nawet nie opłaci sie chyba puszczasz na dłusza mete bota;(

Opublikowano

Wacik ty kórwo jebana ostatnio jakiś czas temu ubiłeś mnie na 1-3 hoć jesteśmy z tej samej firmy.I nnie tłumacz się przez pomyłkę bo uciekałem ci przez pół mapy i na porcie pękłem(pamiętasz suko) nie daruję ci tego hujku.

phhhh , to nie wacik tępa pało :) a więc pysk i już cie tutaj chuju nie ma , gdybym wiedział jaki masz login sam bym cie z chęcią sciągnął

Opublikowano

phhhh , to nie wacik tępa pało :) a więc pysk i już cie tutaj chuju nie ma , gdybym wiedział jaki masz login sam bym cie z chęcią sciągnął

Ty debilu twojastara może mi pałeczke zrobić.Login ty lachociągu i tak nic ci nie da bo przy świetle i tak do swojej sraki byś nie trafił bo pewnie mamuśka jeszcze papierek podaje.Co za bezmózgie mój syn lepiej włada łaciną co za ciota z ciebie!!

Opublikowano

Ty debilu twojastara może mi pałeczke zrobić.Login ty lachociągu i tak nic ci nie da bo przy świetle i tak do swojej sraki byś nie trafił bo pewnie mamuśka jeszcze papierek podaje.Co za bezmózgie mój syn lepiej włada łaciną co za ciota z ciebie!!

syn ? hahaha :) nie dobijaj mnie człowieku , seks jest dozwolony od lat 15 , nie od 5 , a co ma mój login do trafiania w srake to ja nie wiem .

Pałeczke ? ehhh chłopiec jak ty masz majty puste to co tam robić ? chyba ci chodziło o jakąś pałeczke do jedzenia :) to do sklepu won , moja mamuśka to nie karitas

Opublikowano

syn ? hahaha :) nie dobijaj mnie człowieku , seks jest dozwolony od lat 15 , nie od 5 , a co ma mój login do trafiania w srake to ja nie wiem .

Pałeczke ? ehhh chłopiec jak ty masz majty puste to co tam robić ? chyba ci chodziło o jakąś pałeczke do jedzenia :) to do sklepu won , moja mamuśka to nie karitas

Normalnie aż ręce opadają , przecież ty nie potrafisz się normalnie wysłowić dzieciaku tak więc do kogo ty piszesz.

Opublikowano

Patologiczne zachownie :unsure: szlocham i chyba chysteczki muszę dokupić dla naszego pajacyka

Dobra chłopie nie chce mi się z tobą spinać :) Tak że banzai ,

* chusteczki jak już

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...