Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]Nowy Exp bot do MT2

soniu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyli żeby działał na XP'ku potrzeba paczki C++ 2008 i frameworka 4?

Wiadro Bluba Rura Blant

(̅__(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅i̲̅h̲̅u̲̅a̲̅n̲̅ a̲̅ ̅_̅_̅((()ڪ

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

OMG co za idioci co niekotrzy.. PRZEANALIZUJ sobie dodatkowe informacje ,masz tam zawarte wskazowki jak to wszystko zrobic...

Opublikowano

Mam mały problem, mianowicie jak już wszystko wpisze serwer, ch itp odpalam bota otwiera mi się metek i wyskakuje "LOG" . Co muszę zrobić aby wszystko ładnie działało.

Z góry dzięki.

@ Edit

Robiłem wszystko tak jak wyżej opisaliście

Opublikowano

odpalaj na czystym zaktualizowanym metinie i takie info dla tych co mają podobne błędy wpisując serwer nie piszecie np Solar tylko 26 (numer świata)

To ja odpalam na czyściutkim zaktualizowanym Kliencie wpisuję nr serwera tylko, zrobiłem wszystko tak jak było napisane w info, więc dla czego mi nie działa??

Opublikowano
http://uploaded.to/file/mruu213f

Nowa Wersja 1.0.1 nie chce mi sie odnowa robic tematu

Opublikowano

Ludzie nie piszcie mi na pw żebym pogadał se z wami na GG albo was poexpil na solarze (wczoraj dostałem bana jebać Konfidentów)

Opublikowano

Siema, ja mam z nim taki problem że jak wszystko wybieram jest okej nie wywala mnie żadne błędy nie wyskakują tylko że jak już tam wybiore wszystko i mi odpala samo metka to po prostu nie wyskakuje okienko do bota jest tylko ciągle tamte w którym trzeba wpisać login hasło wybrać channel itp. co jest nie tak mam Windows XP i zainstalowałem pliki które nadesłał Popielnik. Co jest nie tak ?

Opublikowano

<p>Mi nie działa jak wypakuje 2 plik i juz wszystko wypełniam daje pasy i </p>

<pre class="prettyprint">

ustawiam to <span class="pln">metin2client</span><span class="pun">.</span><span class="pln">bin </span> klikam login bot server to mowi mi ze mam stra wersje co mam robic to przez to ze nie mam sciagnientego lamacza hack schilda?

</pre>

<pre class="prettyprint">

</pre>

Opublikowano

Jest już wersja 1.0.2, oto link do pobrania:

http://uploaded.to/file/2pg9nzwh

(link z oficjalnego tematu bota)

//

Mnie osobiście linki z Uploaded nie działają, jak ktoś pobierze to proszę o wrzucenie na inny hosting.

WolfTeamPL player

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...