Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] BF3 vs MW3

ModernWarrior

Co lepsze?  

52 użytkowników zagłosowało

1. 1. Grafika?

• MW3
      12
    • BF3
      40
  2. 2. Rozgrywka [MP]

• MW3
      31
    • BF3
      21
  3. 3. Rozgrywka [SP]

• MW3
      42
    • BF3
      10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak myślicie która gra jest lepsza?

A co gdyby w MW3 były pojazdy, do których można swobodnie wsiadać jak w BF3?

Według mnie BF3 nie był by wtedy tak popularny : )

Jeżeli już był taki temat to sorki za spam :)

35684.gif

b7fc7150386b39e1289a965.png

Pomogłem? Daj

likexf.png w tym poście.

Przyda się. !!THX!!

Opublikowano

moim zdaniem MP i GRAFIKA sprawia że btfl jest lepszy , brak cziterów . tam nawet za croshaira jest ban na zawsze i na jakiś tam numer z kompa więc w inne gry z punkbustrem nie pograsz . SP mw3 winner . mam pytanie jak zrobiłeś ten obrazek z modern warriorem ?

Opublikowano

Uważam że do bf bardziej cod'owe sterowanie (trochę mniej nierealistyczności) a do cod lepsza grafa (broń boże pojazdy bo by trzeba było przebudować mapy i cod zamienił by się w bf z kiepską grafą) ale i tak kibicuję obu tym grą.

Opublikowano

Jak dla mnie to MW3 przegrywa u mnie tylko z grafiką.

SP Epicki.

MP jak dla mnie w MW3 jest bardziej dynamiczny i sprawia mi więcej frajdy niż BF3.

Pozatym jakoś nie przemawiają do mnie te wielkie mapy i te wszystkie pojazdy.

65un.jpg

Pomogłem!? Kliknij Lubię to! :D

Opublikowano

Powiem tyle Mw3 to największy gniot !! nie dość że multi ocieka czitami ...brak dedyków .... mw2- mw3.....przerobiony kotlet

Bf3 daje mi więcej frajdy niż to coś.

fragment z ankiety.

Rozgrywka [MP]

MW3 (19 głosów [67.86%])

BF3 (9 głosów [32.14%])

WTF!

Opublikowano

Każdy ma swoje gusta i nie każdy ma wypasionego PC aby pograć w BF3...

Pozatym jak dla mnie w BF więcej kampienia niż zabawy. Jak ktoś lubi statyczną rozgrywkę to BF jest dla niego idealnym rozwiązaniem.

W MW wszystko szybciej się dzieje,można nawet stwierdzić,że to nawet trochę ADHD shooter :rolleyes:

A więc każda z tych gier ma swoich zwolleników,aczkolwiek wydaje mi się że trylogia Modern Warfare jest bardziej rozpowszechniona niż BF zwłaszcza iż MW jest nastawione na gameplay a BF3 poprostu uracza graczy lepszą grafą,większymi mapami i pojazdami,które jak dla mnie są zbędne i psują czystą rywalizacje między ludzką.

A jeżeli chodzi o cheaty typu aimbot,wh itd to i tak większość ludzi która używa tych wspomagaczy to i tak nie umie z nimi grać aj no aimbot jest troche irytujący ale wh jak dla mnie jest poprostu dla ludzi nie odnajdujących się w grze i nie umiejących korzystać z radaru.

Eh no długo moża by było polemizować na ten temat.Zdania zawsze będą podzielone...

A co do dedyków to racja w MW2 ich nie było i to była porażka... W MW3 są serwery dedykowane,jest ESL nic dodać nic ująć.

Więc kto co wybierze to już kwestia osobistego wyboru... Ja osobiście mam obie gry,ale bardziej mnie ciągnie do Modern Warfare.

65un.jpg

Pomogłem!? Kliknij Lubię to! :D

Opublikowano

Grafika - BF3

MP - MW3, lepsza grywalność w sparach itp.

SP - MW3, poprostu zajebista fabuła, jaki BlackOps

Equalizerq_eune_51_5_logo.png

Shady

Opublikowano

Grafa- BF3

MP-Zalezy jak lubi grac jak nawalc z akimbo runnerem to mw3 a jak patrzec na kolesia i myslec czy moge do niego strzelic czy mi nie ucieknie to BF3

SP- bez porownania mw3, cala seria mw radze zagrac przeszlem od mw nie polecam BO

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...