Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Frezzyy

Frezzyy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może ja nie bujam się po tym dziale, no ale..

Teraz podoba mi się poniższa sygnatura, ucz się dalej, a będziesz jedną z lepszych.

Twórz, ale rób to z pasją : )

OndteAw.png

Opublikowano

1329587269-U545850.png

Hmm.. no to tak. Widzę, że próbowałeś wtopić przez C4D. Nie za bardzo Ci to wyszło.

Te efekty powinny znajdywać się w tym wypadku bezpośrednio przy renderze.

W dodatku pamiętaj, aby wymazywać tekstury z miejsc, w których nie pasują.

Napis jest nudny i słabo dobrany kolorystycznie. Mogłeś użyć na nim jakiegoś stylu bądź zrobić go przez CMki.

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

Baksiu, przy jej poziomie niech robi napisy jakie chce, nie musi się na tym za bardzo skupiać.

Wtapianie dzięki c4d to wyższa szkoła jazdy, ja bym ci radziła na początku popracować nad wtapianiem cm'kami + gm'ki dla lepszych kolorów.

Staraj się dodawać światło, przy tym wszystko będzie się lepiej prezentowało.

tlofbnowe2.jpg

Opublikowano

ty to ona? pozdro. xD

sygna brzydka. zle dobrane c4d, fuu kolorki, za duzo, brak swiatla, brzydkie tlo.

jednym slowem dno.

frezus, cwicz dalej.

Opublikowano

Źle oświetliłaś prace. Zauważ, że właśnie źródło światła jest na czole piłkarza oraz na piłce.

Za bardzo widać gm'kę tego typu. Za dużo kolorów się tu znalazło, w złym połączeniu.

Brak wtopienia, tylko parę tekstur, które zamiast pomóc we wtopieniu, to dodatkowo tworzą światło, przez co właśnie jest taka prześwietlona.

Do tego rendera bardziej by pasowało zastosowanie metody lekkiego oświetlenia + smudge i wokół mrok, aby ładnie się to razem komponowało.

Jednakże, jest o wiele lepiej niż w poprzednich.

tlofbnowe2.jpg

Opublikowano

okropne światło, suabe wtopienie renderu plus prześwietlone. masakra.

napis jest bardzo brzydki, do tego te tło z teksturki, które w ogóle nie pasuje do piłkarza...

porażka

Opublikowano

a wtopienie ma nogi i uciekło ? ;D te kropki ( świetliki ? ) mi się nie podobają, zdaje mi się ,że brudna jest ta praca :D czcionka napisu też mi tu nie pasi ,a reszta dobra :D

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...