Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mag - problem

NemeziS89

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam 31 lvl magiem, fire. Zrobiłem dzisiaj kilka bg, i denerwuje mnie jedna rzecz, tzn. trzeba strasznie długo castować spelle (fireball 3sec, pyroblast 5sec). W tym samym czasie przeciwnik albo ucieknie, albo będzie za mną, albo zaś co drugi spell jest miss. Drugą sprawą jest ciągle wysoki ping. Nie wiem czy to normalne, ale czasami przeciwnicy mają "teleporty" i ich ruch nie jest regularny. Jednak włączyłem sobie pokazywanie pingu i pokazuje max 100, podczas gdy castuję spell, na tym czerwonym pasku pokazuje ponad 200, a na tym okienku co pokazuje ping, wynosi on dalej mniej niż 100. Dotyczy to serwera sunwell... inni gracze podobno nie mają takich problemów. I jeszcze jedno, macie jakieś porady dotyczące grania magiem na bg? Bo lekko mówiąc to mnie jadą :D

Opublikowano

Powiem ci tak.Żeby był mniejszy cast spelli kupuje się specjalne itemy.Z tymi lagami to nie wiem bo gram na sunwellu dk 90 lvl i mam 0 lagów.Co do grania na bg magiem.Wieleci nie powiem bo mało grałem magiem ale, próbuj graczy spowalniać i (jak to się nazywało ^_^ ?) "zatrzymywać.Pozatym fire nie jest do pvp tylko frost o wiele lepiej się nadaje(spowalnia i zatrzymuje).

Sygnatura_rhsnqrp.png
Opublikowano

Powiem ci tak.Żeby był mniejszy cast spelli kupuje się specjalne itemy.Z tymi lagami to nie wiem bo gram na sunwellu dk 90 lvl i mam 0 lagów.Co do grania na bg magiem.Wieleci nie powiem bo mało grałem magiem ale, próbuj graczy spowalniać i (jak to się nazywało ^_^ ?) "zatrzymywać.Pozatym fire nie jest do pvp tylko frost o wiele lepiej się nadaje(spowalnia i zatrzymuje).

No tu mu wytłumaczyłeś.

Top@

Co do lagów nie wiem chuj wie jeśli nie miałeś takiego problemu na innym servie to znaczy, że Sunwell suxu, co do długiego casta firebala i pyrola od tego jest haste im więcej masz haste tym szybciej castujesz spelle. Normlnie na castujesz pyrola tylko czekasz jak wejdzie ci z talentów instant tyle, że na twoim lvl jeszcze tego nie ma hmm to, że nie trafiasz wina jest hita nie masz hit capa nie trafiasz w cel ale na twoim lvl bym się tym nie przejmował dopiero na 80 się w takie coś baw( pvp zawsze możesz sobie zamienić target w owce i spokojnie wycastować speela a potem przyjebać z frost novy czy tam z cone of cold )

LOOK

Coś dla stałych spamerów:

Lekcja korzystania z forum część 1

A tu część 2^^

943906349.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...