Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Illuminaci

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Zapewne mało ludzi słyszało o czymś takim jak Illuminati... Przedstawię wam o co chodzi w tym Wszystkim.

"Chcę Cię prosić w tym miejscu jedynie o to, by Twoje spojrzenie na świat stało się bardziej krytyczne. Proszę, byś pod wpływem treści zawartych na tej stronie przeanalizował i wyciągnął wnioski dla samego siebie - byś miał otwarty umysł. Jeśli to możliwe a wierze, że tak, popatrz na to co tu napisałem jak na informacje, które mogą dać odpowiedź na nurtujące Cię pytania lub chociaż część z nich. Zapomnij wszystko "co zostało oficjalnie powiedziane", wiadomości "wyuczone w szkole", co "usłyszałeś w radio", co "zobaczyłeś w telewizji", co "powiedzieli politycy" itp. - tylko na chwilę. Zacznij myśleć dla siebie tylko przez chwilę.

Jesteśmy stale karmieni opiniami, na co dzień atakowani informacjami i propagandą, fałszywymi wiadomościami i kłamstwami. Życie pędzi jak szalone, w ciągłym strachu np. przed utratą pracy, kryzysem, zapewnieniem bytu rodzinie. Nasze życie jest stale zagrożone, przynajmniej tak nam się wydaje. Co powoduje tyle strachu i niepewności w naszym życiu?

Poczucie strachu i terroru jest rozpowszechnianie za pośrednictwem mediów, będących w posiadaniu Iluminatów. Celem chaosu wywoływanego przez Elity Władzy jest od wieków - stworzenie New World Order (Nowego Porządku Świata), czyli ni mniej ni więcej ostateczne i całkowite przejęcie władzy nad światem, ludźmi oraz bogactwami naturalnymi Ziemi. Ponieważ rządzenie i sterowanie ludźmi oraz pieniądze są dla Iluminatów prawdziwą religią, dla której osiągnięcia wykorzystują wszelkie dostępne im narzędzia.

Jest to bardzo stary plan, ci sami potomkowie więzów krwi, Iluminaci, działają od tysiącleci. Nie próbuję przekonać Ciebie, że znam całą prawdę albo wszystkie plany Iluminatów, ale jestem przekonany, że program kontroli całego świata i stworzenie Jednego Światowego Rządu, jest bardzo starym celem dla tych ludzi, który obecnie realizuje się na naszych oczach. Widzą nas jako obywateli gorszej klasy do tego stopnia, że nie obchodzi ich czy żyjemy, czy mamy umrzeć - najważniejsza dla nich jest esencja władzy nad życiem naszym i światem materialnym. W przyszłości chcą stworzyć globalne społeczeństwo, w którym będziemy nie więcej niż niewolnikami finansowymi, których mogą traktować jak chcą i zabić kiedykolwiek zechcą.

Iluminaci (The Illuminati) to bardzo tajemniczą grupą okultystycznych praktyków, którzy istnieją od tysięcy lat pod różnymi nazwami tajnych organizacji, a korzystają z żydowskiej kabały i starodawnej wiedzy, jako sposobu do podporządkowania sobie reszty społeczeństwa. Nie są to młodzi klubowicze lub grupa bogatych starców, która próbuje uzyskać ekscytację w życiu, to coś znacznie większego i bardzo groźnego. Jest to wyjątkowo dobrze zorganizowana organizacja składająca się z ludzi bardzo wpływowych. Ci ludzie są Super zamożni i stoją ponad prawem od wieków. Wielu z nich nawet nie pojawić się na liście najbogatszych ludzi na świecie - są ukrytymi szarymi eminencjami pomagającymi za sznurki władzy. Łączy ich jedno: władza, pieniądze i kontrola.

Obecnie mamy do czynienie z procesem mającym na celu zmniejszenie populacji świata. Dlaczego? W celu ratowania samej Ziemi i jej bogactw oraz łatwiejszego utrzymania. Bądź świadomy tego, co dzieje się wokół Ciebie, pytaj o przyczyny tego zamieszania. Obecnie nasze myśli są kontrolowane, jesteśmy oszukiwani i staliśmy się niewolnikami dla tych super - bogatych rodzin poprzez kredyty, większość z nas nawet tego nie zauważa, a gdy już coś usłyszy nazywa to teorią spiskową, ale w przyszłości będąc w ich rękach - nasz los będzie gorzki.

Ta witryna internetowa posiada określony cel. Przede wszystkim będę próbował przedstawić prawdę o świecie polityki i gospodarki, które nigdy nie będą publikowane w czytanej przez Ciebie gazecie, oglądane w telewizji czy słyszane w radio. Wierzę, że zdobędziesz wystarczająco dużo informacji z tej witryny w celu uzyskania pełnego obrazu tego, co się dzieje i kto pociąga za struny władzy. Postaram się, pokazać to, co jest ostatecznym celem dla Iluminatów, pokazać metody walki z tym złem w bardzo skuteczny sposób, bez użycia przemocy i jakiejkolwiek broni. Tak, jest to możliwe i faktycznie jest to jedyny sposób walki o Nasz byt! Mówię przede wszystkim o wiedzy i mówieniu głośno o tym, co się dzieje wokół Nas. Jeśli spojrzysz na to z otwartym umysłem sądzę, że po pewnym czasie nie będziesz mieć wątpliwości, że tajny rząd rzeczywiście stara się stworzyć wrogi nam Nowy Porządek świata (New World Order), w którym nie będzie panować miłość i dobrobyt"

Umieszczam również Filmy :)

Pozdrawiam i miłego czytania :) Mam nadzieję że niektórzy zdadzą sobie sprawę z zagrożenia które nas na codzien dotyka :)

Wysyłam Zaproszenia na lockerz pisac PW Email

Opublikowano

JA tego nie wymyśliłem... a po za tym poświeć parę minut na temat "Illuminati" to zmienisz zdanie nie chodzi mi na tym temacie ale w Google Illuminati lub w youtube. A tak ogólnie to nie jest Teoria spiskowa typu UFO ląduje gdzieś W Azji...

Opublikowano

poświeć parę minut na temat "Illuminati"

Nie będę świecić na temat Illuminati. Zwykła bajka wciskana przez jakiegoś gościa.

1325709277-U24240.png

Sygna i avatar by *ZiomQ*

Opublikowano

jak was to nie interesuje to po co piszecie może jacyś w końcu Użytkownicy tego forum stwierdzą fakty iż to prawda a nie bajka...

Polecam również Wpisać w Youtube Przemysł muzyczny tam artyści się wypowiadają nad Sektą...

Opublikowano

Illuminaci i tak cie zajebią, pamiętaj oni są wszędzie.

oglądając twój post masz mniej więcej 15-17 lat lub ubogie dzieciństwo... :)

Opublikowano

Odpowiada gimbus który wierzy w jakiś debili.

1325709277-U24240.png

Sygna i avatar by *ZiomQ*

Opublikowano

Illuminati, Masoni i Żydzi. Od dawna wiadomo, że to oni rządzą światem i to nie żadne teorie spiskowe, tylko prawda :s

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Illuminati, Masoni i Żydzi. Od dawna wiadomo, że to oni rządzą światem i to nie żadne teorie spiskowe, tylko prawda :s

No w końcu ktoś jarzy temat... masz od mnie 5* :P

Opublikowano

oglądając twój post masz mniej więcej 15-17 lat lub ubogie dzieciństwo...

:)

to i to ;<

@chyba ze mną jest coś nie tak, ja czytam posty a nie oglądam ;f

; )

Opublikowano

Ok, śmiech śmiechem ale faktem jest, że takowa organizacja istnieje a jej członkowie w wieku 15 byli prześladowani przez watykan. Są jednak niegroźni i wg. mnie niewarci uwagi...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

temat Ci się narzucił po przeczytaniu "Aniołów i Demonów", coś tak czuję ;]. Książka na mnie też wywarła wrażenie i trochę się zainteresowałem tym, ale i tak, my, zwykli szarzy ludzie nigdy nie dowiemy się prawdy.

Opublikowano

Oo cholera a Hitler zyje i ma sie dobrze

tak samo jak 2 Pac oraz Michael Jacson

w prawdzie nigdy ich nie widzialem ale znam kolesia

co ma wujka i ten wujek zna kolegi taty brata

co niby widzial filmik na yt gdzie 2 pac zyje i przeslal

mi go i ja w to wierze i chu** zadna teoria spiskowa

ja w to wierze niewazne ze tego nigdy naocznie nie widzialem

ale wierze

a i podobno tajna organizacja tez sie nazywa w Polsce

Menelkinson Team niby to sa jacys tajni agenci

przebrani za meneli udajacych bezdomnych ale tak naprawde

wyciagaja od nas codziennie po 1,2 a nawet 5 zl. okradajac nas z

naszego dobytku

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

Oo cholera a Hitler zyje i ma sie dobrze

tak samo jak 2 Pac oraz Michael Jacson

w prawdzie nigdy ich nie widzialem ale znam kolesia

co ma wujka i ten wujek zna kolegi taty brata

co niby widzial filmik na yt gdzie 2 pac zyje i przeslal

mi go i ja w to wierze i chu** zadna teoria spiskowa

ja w to wierze niewazne ze tego nigdy naocznie nie widzialem

ale wierze

a i podobno tajna organizacja tez sie nazywa w Polsce

Menelkinson Team niby to sa jacys tajni agenci

przebrani za meneli udajacych bezdomnych ale tak naprawde

wyciagaja od nas codziennie po 1,2 a nawet 5 zl. okradajac nas z

naszego dobytku

Co do 2pac'a to łap

:D Możliwę ze Black Haze to Tupac

Opublikowano
Są jednak niegroźni i wg. mnie niewarci uwagi...

Niegroźni? Hmm, to co powiesz o tym, że takim masonem był George Bush? Były prezydent jednego z mocarstw na świecie.

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

UP

Hej,hej,hej... Mylisz masonów z iluminatami. Masoni są potężni ale ich ideologia wbrew pozorom nie zakłada walki. A iluminatów jest za mało, a swoją opinię o nich wyraziłem wyżej. :)

Opublikowano

Masoni i Illuminati, jeden chuj, i ci są potężni i ci drudzy, bo wszyscy w jakimś stopniu są ze sobą połączeni.

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Opublikowano

Nie są, masoni to teoretycznie "strażnicy wiedzy tajemnej" ochraniają oni wiedzę, którą tylko oni poznali.

A iluminaci to wrogowie kościoła katolickiego - "wyznawcy nauki".

http://pl.wikipedia.org/wiki/Iluminaci_Thanaterosa

Wszędzie pokazane są powiązania z masonerią, ale spowodowane jest to faktem iż iluminaci wzorowali strukturę bractwa na wzorze loż masońskich. To są naśladowcy.

Opublikowano

Weź mnie nie obrażaj ;p Ja mam 17, a że szanuje ludzi których nie znam to zachowam swoje zdanie dla siebie, ale być może coś w tym jest, bo to że są ludzie bardzo bogaci, a nie ma ich na liście osób najbogatszych wiadomo nie od dziś :P

Ten temat bardzo przypomina fabułę assassin creed'a :D

Opublikowano

Jak to jest dyskutować nad czymś, nad czym nie ma się pojęcia.

Jako zwykli szarzy ludzie, zostawcie ten temat w chuj, i idźcie się np. uczyć, żeby w przyszłości mieć za co żyć.

Poprostu taka dyskusja nie ma sensu, jeżeli istnieli to będą istnieć, a wy nic nie zrobicie.

Najlepiej to odrazu uwierzcie też w 2012 i kuniec swioto, no bo przecież skądś się to wzięło..

Opublikowano

Jak to jest dyskutować nad czymś, nad czym nie ma się pojęcia.

Jako zwykli szarzy ludzie, zostawcie ten temat w chuj, i idźcie się np. uczyć, żeby w przyszłości mieć za co żyć.

Poprostu taka dyskusja nie ma sensu, jeżeli istnieli to będą istnieć, a wy nic nie zrobicie.

Najlepiej to odrazu uwierzcie też w 2012 i kuniec swioto, no bo przecież skądś się to wzięło..

Owszem ma bo należy to zwalczyć tak jak ACTA. Właśnie tutaj leży nasz problem że nie przeciwstawimy się tajnej elicie. Popatrz to z strony takiej że my jako szarzy ludzie Harują na marne parę groszy... tylko po to aby przeżyć i zaoferować sobie byle jaki Luksus. A tym Czasem Elita typu Illuminaci co praktycznie gówno robią i biorą kase przykład naszych podatków lub innych źródeł. Praktycznie mają tej kasy od cholery ale wciąż im mało.Można śmiało powiedzieć że starczy im na kupienie jakiś kontynentów... A nam pozostaje Szkoła,Praca <Małe Zarobki>,Ślub,Renta,Śmierć...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...