Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sugestia]Post a warn

~Gryffin~

Post a warn.   

22 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jeste? za wprowadzeniem tej zmiany?

• Tak.
      21
    • Nie.
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yyy... a usuwanie notatek moda też jest nagradzane warnem, tak więc za jednego posta można zarobić 10%...

Co do pomysłu - na tak.

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

Jestem na tak.

Ułatwiłoby to pracę zarówno Moderatorom(nie dostawaliby kilkakrotnych raportów tego samego postu), jak i user'om, którzy zastanawiają się czy ten post był raportowany po raz setny, czy wcale nie był raportowany.

1294477714-U1.png

Opublikowano

<p>Wystarczyło by, jakby moderator dodawał edit

np

<span style="color: #008000">//Odświeżamy co 24h</span>

<span style="color: #008000">//Geoning</span>

W dziale warrock przynajmniej tak robiiśmy. Każdy mod wr wybierał sobie kolor i edytował post po raporcie.</p>

No tak, moderator tak zrobi, ale GM już nie.

Często gęsto jest tak, że raporty "są kradzione" przez GM'ów, a posty nie edytowane, wtedy moderator z reguły gdy zobaczy post łamiący regulamin to daje automatycznie warna, nie patrzy na status i potem są problemy bo user dostał 2 warny za tego samego posta.

Więc myślę że ta opcja mogła by się przydać, bo skoro ktoś już da raporta i GM go "zrobi" to znaczy że modek nie musi już się tym martwić.

TAK

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Gdzieś, o tym była mowa i obalili to.

Argumenty były takie, że to jest zbędne - edytowanie każdego posta, który był raportowany.

Jeśli chodzi o odbieranie, to "to jest 1 raport z kilkoma w środku", nie pojawia się kolejny.

Ja jestem na nie, przecież każdy u siebie w dziale, może edytować posta komuś, kto zawinił, w deseń tego co podał Geo...

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Ok, mod może edytować posta, ale po co zawracać sobie tym głowę ,jeśli może się to zrobić automatycznie? ;D

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

@Spritex

macie 3tyś pomysłów, ale coś takiego nie istnieje, chyba, że zapłacisz.

2009 - słyszysz mnie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...