Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] ButtonWarp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka! Postanowiłem zainstalować na swoim serwerze plugin Button Warp. Wkleiłem więc plik ButtonWarp.jar do folderu /plugins i uruchomiłem serwer. Nagle pokazało się pełno błędów związanych z tym pluginem. Oto one. Proszę o pomoc!

2012-02-14 18:46:03 [sEVERE] Could not load 'plugins\ButtonWarp.jar' in folder 'plugins': Vault
org.bukkit.plugin.UnknownDependencyException: Vault
   at org.bukkit.plugin.java.JavaPluginLoader.loadPlugin(JavaPluginLoader.java:136)
   at org.bukkit.plugin.SimplePluginManager.loadPlugin(SimplePluginManager.java:215)
   at org.bukkit.plugin.SimplePluginManager.loadPlugins(SimplePluginManager.java:136)
   at org.bukkit.craftbukkit.CraftServer.loadPlugins(CraftServer.java:152)
   at org.bukkit.craftbukkit.CraftServer.<init>(CraftServer.java:128)
   at net.minecraft.server.ServerConfigurationManager.<init>(ServerConfigurationManager.java:52)
   at net.minecraft.server.MinecraftServer.init(MinecraftServer.java:147)
   at net.minecraft.server.MinecraftServer.run(MinecraftServer.java:406)
   at net.minecraft.server.ThreadServerApplication.run(SourceFile:465)

| Pijawka I | Pijawka II | Pijawka III | MPC User I | MPC User II | MPC User III | MPC Member | MPC Member II | ProUser | MPC Member III | MPC Team | Postmaker | Postwriter |

Opublikowano

Aha, czyli wymagany jest Warpz0r?

Ale fail, nie wiedziałem...

Nadal nie działa! Eskadra, czy te twoje pluginy, to są zamiast, czy do pomocy ButtonWarpa?

| Pijawka I | Pijawka II | Pijawka III | MPC User I | MPC User II | MPC User III | MPC Member | MPC Member II | ProUser | MPC Member III | MPC Team | Postmaker | Postwriter |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...