Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Cheat] Bf3ext v1B

R3public

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a ma ktoś trainera na good mode ?? lub na samo zamiezanie wroga??

Sam do siebie piszesz te posty ?

O bugu na god mode jest temat, podobnie jak o aimbotach. Wystarczy poszukać.

Opublikowano

Nie polecam.Zawiera TROJANA

Pisałem to już, możliwe, że zawiera jakiś plik odczytywany przez antywirus jako trojan. Skoro ludzie piszą, że na razie nic na komputerach się nie dzieje to chyba można o zignorować.

Opublikowano

Siema mam problem oczywiście haczyk działa tylko jest mam taka wadę zalanczam grę zalanczam haka jest ok gram chwilkę i nagle ścina mi gre jak wylanczam haka to śmiga mi gra gładko jest jakieś rozwiązanie zęby tak się nie działo jak tak to proszę o pomoc

Opublikowano

Jaka firma produkujaca hacki jest najlepsza? Artificalaiming, x22, fpscheats chodzi o cene jakosc i lifetime

Oto moje Tut-y (nie ma ich za wiele)

http://www.mpcforum.pl/topic/522897-tut-mody-i-programy-do-wota/
Opublikowano

Troszkę pozmieniałem w karcie graficznej na wydajność dałem a w oknie się chu,,,,, gra wole full ekran

jak masz małe okno to klikasz Home i masz full okno
Opublikowano

wiem ze daje home ale ścina mi gre jak gram na tym haku bez haka jak wyłączę śmiga zajeb..... pytam czy jest jakaś rada żeby tak nie ścinało

Opublikowano

Siema hak jest chyba wykrywalny dziś chciałem wejść do gry oczywiście hak był wyłączony załączam grę a tu nagle kicked player powód MULTIHACK ?? a w wczoraj na nim grałem dziwne

Opublikowano

Siema hak jest chyba wykrywalny dziś chciałem wejść do gry oczywiście hak był wyłączony załączam grę a tu nagle kicked player powód MULTIHACK ?? a w wczoraj na nim grałem dziwne

Cheat jest wykrywalny, co zostało zauważone już wcześniej, jeżeli temat nie zostanie zaktualizowany zostanie zamknięty aby nie wprowadzać użytkowników w błąd.

Polecam grę na serwerach bez punkbustera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...