Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]"Komputer Świat" Kod

Pastomen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za to na pewno się nie dostanie bana. Nawet gdyby rozdawali te kody za darmo i teoretycznie byłoby jedno na konto, ale ktoś by użył więcej i by działało, to wtedy jest to wina wg. Były już takie akcje i bany nie poszły. Podobno ludzie se pokupowali Lowe itp. xD

Sam zresztą się załapałem na podobne akcje, ale niestety nie ze złotem. :P

Opublikowano

NIE MA 1 KOD NA 1 KONTO :D JAK MASZ 2 KODY 1 MOZESZ DAĆ :D

LEGALNE

dla mnie jestes pasorzytniczym smieciem który patrzy jak okraść RODAKA ,właśnie tak rządzą naszym krajem takie łapciuchy jak ty , brak wstydu i honoru , brzydze sie takimi śćierwami jak ty!!!

///Warn za obrazę, wyluzuj następnym razem :)

Opublikowano

Nie wiem co to komu szkodzi. 2 kody nikomu potrzebne nie są, a jak ktoś nie ma możliwości kupienia, albo by chciał namówić kolegę to mu się przyda.

Opublikowano

kody muszą być te same to chyba będzie je można wpisać 2 razy chociaż skoro 1 kod na 1 konto to ... marzenia

Pomogłem daj + ...

Proszę o zdjęcie mi trochę % ...

Opublikowano

To nie żadna kradzież tatuspf, to po prostu zwykłe oddawanie niepotrzebnych rzeczy. To tak jakbyś był ślepy i nie chciał oddać telewizora koledze ;P

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

Opublikowano

No teoretycznie może go sprzedać, a ktoś kogo poznał na forum przed chwilą to ciężko, żeby był przyjacielem, ale komu by się chciało sprzedawać kod warty parę złotych.

Opublikowano

Ja mam do oddania 4 kody :P jak chcecie to zadam wam jedno pytanie a jak odpowiecie to wam dam .

5883373633_0bd61e6911.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...